• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Zang en gitaar test opnames

Jason31

Bitwigger
Lid sinds
11 Maart 2008
Berichten
656
Locatie
Almere
Doe jij ook optredens? Je bent wel er wel serieus mee bezig ook.. Ik luister net op je soundcloud.. lekker tracks man!! :okdan: maar ik hoor weinig gitaarwerk volgens mij :D

Ik heb jouw tracks gisteren gehoord en daar zitten een paar waanzinnig goeie bij, de sax klinkt super en je stem is ook top. Mocht ik nou eens een idee hebben voor een track met zang? Mag ik jou dan vragen om eventuele samenwerking?
 

krautrock1958

Well-known member
Lid sinds
22 september 2016
Berichten
3.503
Locatie
wormerveer
Kwam hier door Winter in America, had deze gemist op de een of andere manier.
Let her down easy kon ik niet maar prachtig zeg, je speelt en zingt het erg mooi!
Je vindt fingerpicking style mooi om te doen lees ik, vind ik zelf ook heel fijn om te luisteren!
 

DRe

SSM spacestation
Lid sinds
20 oktober 2004
Berichten
4.623
Locatie
Hilversum
Vind het nou niet echt goed opgenomen Mac.
 

MacGyverGear

🎹🎷🎸 🎤👍
Lid sinds
22 Maart 2008
Berichten
7.176
Locatie
Omg. Hoorn-Enkhuizen
Top