• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer en krijg je ook geen email als je je wachtwoord probeert te resetten?
  Neem dan even contact met ons op.

 • De uitslag van de Synthforum Contest 2020 is bekend!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uoloaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

MONOMINDED - Savour This

3ddie

Well-known member
Lid sinds
5 april 2019
Berichten
668
Wauw zeer gave track... en ik ben ook heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat... Deze versie klinkt in deze vorm al beter dan mijn werk dat ik "gemixed" en "gemasterd" noem.. hahaha... succes en ben benieuwd. Ik heb even de vrijheid genomen om ook naar 'snap' (heel gaaf!) te luisteren dus dat beloofd wat voor 'savour this'...
 

Studio Bones

MONOMINDED
Lid sinds
24 juni 2016
Berichten
272
Locatie
Rotterdam
Bedankt mannen (er vanuit gaande dat jullie allemaal mannen zijn). Iemand anders gaat aan de slag om mn tracks te mixen/masteren en daarnaast wil ik meerdere diensten proberen om de boel daarna een beetje te kunnen vergelijken. Op dit moment ben ik voornamelijk nog veel aan het produceren dus ik ben nog niet bezig met de postproductie. Time will come.
 
Top