Unicum In Antwerpen!

Flatron

Ouwe rot
Lid sinds
29 september 2002
Berichten
831
front01_02.gif

TRIX is het muziekcentrum waar Antwerpen al lang op zat te wachten. Ben je muzikant, dj, producer of gewoon een enthousiaste muziekliefhebber? TRIX biedt je de kans je creativiteit ten volle te benutten, je muzikale talent te laten groeien en gelijkgestemde zielen te ontmoeten. Er zijn o.a. cursussen Ableton, Reason, Cubase... . TRIX is ook van plan om regelmatig bekende muzikanten of producenten van hardware of software uit te nodigen. Dit is de gedroomde gelegenheid om eens over de schouder van je favoriete muzikant/producer mee te kunnen kijken en, wie weet, samen met hen aan de slag te gaan. De prijzen zijn democratisch bv: Reason 200 euro voor 10 lessen van 2 uur. Professioneel uitgeruste studio 20€ per uur (inclusief technicus).

TRIX gooit voor de eerste keer zijn deuren open voor het grote publiek op 25 september.

Trix opereert met de financiële steun van de stad Antwerpen. Het gebouw waarin TRIX gehuisvest is, werd door de stad verbouwd en ter beschikking gesteld met als doel het muzikale leven in de stad te ondersteunen en te bevorderen.

Meer info:http://www.trixonline.be/
 
sjiek! helaas morgen zelf een feest te organiseren te weten.. D-Fusion maar Antwerpen is wel lekker dichtbij voor mij.. enne kosten van de cursussen daar vallen veel mee :)
 
Back
Top