• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Spulletjes te koop: Vocoder, analoge effects, synths etc.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

smackos

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
25 oktober 2002
Berichten
6.604
Locatie
Scheveningen Beach
MAM VF11 Vocoder Analoge 11 bands vocoder 170 Euro
t_vf11.jpg


Behringer Tube Magician 50 euro
http://www.behringer.com/T1950/T1950_medium.jpg
Geen idee maar dit ding schijnt alleen op de inserts te werken of als je de input vrij hoog aanstuurt. Het geluid wordt sprankelender en transparanter met een buizen touch...maar dan op een Behringer manier.

Maxim Analoge Delay & Spring Reverb 19" superrauw klinkt als een motorboot...als je de delay te ver openstelt krijg je een zachte hoge pieptoon (zit niet in de reverb), dit schijnt makkelijk bij te stellen te zijn met een potmetertje (clock frequency van de delay oid)
daarom mag die weg voor 25 euro

Yamaha CS01 Mini analoge synthesizer met blauwe LED. De MK1 versie. Supersexy klein synthje met zwaar analoog geluid
http://www.vintagesynth.org/yamaha/cs1.shtml 150 euro

Casio VL5, SK5, Miles HBG synth...de VL5 is een groot broertje van de VL1 en de SK5 is een van de grote broertjes van de Casio SK1 sampler, en de Miles HBG synth..tja. Prijs...samen voor 50 euro.

Roland D110 multi trimbale synth module volgepompt met zelfgeprogrameerde rauwe bleeps, bassen en strings. Veel outputs en een ingebouwde drumkit van de TR626...http://www.vintagesynth.org/roland/d110.shtml prijs: 80 euro

Zwarte Flightcase voor een synthesizer, model: bedekt met leer-achtig iets. En van binnen met zacht schuim(zoiets dan)..hmm de maat is 1.09 bij 35 en hoogte 21 cm. prijs: 25 euro.

Ruilen kan ook eventueel, ik zoek een Electribe ER, een reel to reel tape machine (TEAC, REVOX, AKAI)

Op te halen in Den Haag.
 
Ook nog 2 kapotte Yamaha REX50's...met het welbekende probleem dat de volume pot is afgebroken op de achterkant...dit is wel simpel te repareren voor de techneut :D per stuk 15 euro.

En een Roland MKS100 sampler met kapotte quickdisk drive...je kunt wel de samples via MIDI dump op een computer dumpen of gewoon helemaal niet saven :)...is enigzins interessant omdat deze sampler een arpeggiator en trigger ingang heeft waardoor die in een non-midi analoge setup wel tot zijn recht komt . 25 euro.
 
Ik wil ook ruilen voor een goede platenspeler van Technics en dan wel iets in de trant van de SLD2, SL303, SL1025, SL1200 etc.etc.etc.
 
Ik heb hier ook nog 2x QUAD 50E monoblocks eindversterkers gevonden (uit 1967!), samen stereo. Ik heb ze al een tijdje niet meer gebruikt en er zit een rare kabel aansluiting op die DIY geconverteerd is naar XLR inputs via een houten constructie.
Het geheel past in een flightcase die erbij komt. Destijds werkte het prima. ze hebben een tijdje niks gedaan en ik kan ze niet meer testen of ze het doen (ik heb geen voorversterker meer hier)...maar volgens mij werken ze gewoon. mocht het niet zo zijn dan kan je ze altijd terugbrengen.

quad50eb.jpg


2x deze dus.

100 euro.
 
Nog te koop:

Boss FT2 Dynamic Filter pedaal, Vintage exotisch en zeldzaam filter effectpedaal...meer info:http://www.tonefrenzy.com/2/boss_dynamic_filter_ft2.htm prijs: 100 euro

Rockteck Flanger pedaal, romig flanger effect! prijs: 20 euro.

Coron Phaser 50, vintage phaser pedaal prijs (MXR clone uit de jaren 70) : 60 euro.

Roland D110 multi trimbale synth module volgepompt met zelfgeprogrameerde rauwe bleeps, bassen en strings. Veel outputs en een ingebouwde drumkit van de TR626...http://www.vintagesynth.org/roland/d110.shtml prijs: 80 euro

2xQUAD 50e eindversterkers + flightcase + XLR inputs 100 euro

Electro Harmonix Electric Mistress Flanger 80 euro
 
De D110 of CS01 wil ik ook wel ruilen voor een DJ mixer.

Liefst een oude D&R Discom...

Maar in principe maakt het niet zoveel uit als er maar EQ op de kanalen zit en phono inputs.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top