• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha CS2X

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Diega

Gekke Henkie
Lid sinds
27 juli 2004
Berichten
86
Locatie
Anyplace
Yamaha CS2X: 375 euro

Compleet met adapter, handleiding, the silverbook en pc editor op cd-rom.
 

Attachments

  • cs2x-1.jpg
    cs2x-1.jpg
    81,7 KB · Bekeken: 15
Bevat o.a. alle sounds uit de RM1x, de CS1x en diverse sounds uit de AN1x en uiteraard een boel nieuwe sounds. GM en XG compatibel.

Keyboard : 61-key, velocity sensitive
Tone Generator : AWM2
Maximum Polyphony : 64 notes
Arpeggiator : 40 arpeggio types
Wave ROM : 16MB
Effects : 88 fully editable effects
Normal Voices : 779 (XG)
Drum Voices : 30 kits (XG)
Performances : 256 Preset, 256 User
Midi: IN/OUT/THRU/To Host

De CS2x is dus compleet met originele adapter, handleiding "The Silverbook" op CD-Rom en de mooie en handige PC-Editor Tune 'm Up voor de CS2x ook op CD-Rom.

De CS2X heeft 1 klein mankementje en dat is dat het modulatie wiel niet werkt niet bij de sounds, maar hij stuurt wel gewoon midi uit.
 
Ic3gl0vE (forumlid): Enorm bedankt!!! Ik dacht dat het modulatiewiel niet werkte, maar er stond een instelling verkeerd! De CS2X is dus 100% in goede staat! :)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top