Veel posts, maar weinig synths

filter a.u.b. niks weg bij de home pagina...deze gebruik ik meestal om door nieuwe topics (nieuwe posts) te navigeren...wil niks missen!
En uh sorry voor de porno muziek thread haha
 
We gaan ook helemaal niets filteren.
Hooguit de serieuze onderwerpen wat duidelijker naar voren brengen.
 
Mijn €0,02:

Het slappe geouwehoer kan idd iets minder; dan komen de serieuze threads meer op de voorgrond en heb je meer het idee dat je (of 'n ander) er wat aan hebt als je hier rondhangt. Hoe je (de mods) dit moeten bewerkstelligen is 'n tweede. Netjes vragen? Geouwehoer eerder sluiten? Niet in de recente threads lijst opnemen? Kweetetnie.

Verder is dan alles wat met electronische muziekproductie te maken heeft interessant. Als iemand wil weten hoe hij het beste een tambourijn kan doubletracken, dan vind ik dat relevant; er is dan ook vast wel iemand die 'm kan helpen.
 
Origineel geplaatst door BasicSystem
Minimum leeftijd instellen ??

groeten

Basicsys

Maar wat zou dan de minimum leeftijd moeten zijn en hoe controleer je dit. Ben het overigens wel eens dat er steeds minder over Synths gelult wordt. Nu ben ik ook nog niet zo lang lid, dus weet niet hoe dit in het verleden is geweest, maar die flauwe kul trek schijnbaar wel, kijk naar de tread 'plaats een foto van jezelf'. Eigenlijk volkomen nutteloos maar toch wel leuk om ff te kijken. Misschien is het een idee het aantal 'slap geauwehoer' berichten maar te beperken tot 1 of 2 per dag per lid.

Groetjes Synthfreak
 
Origineel geplaatst door Synthfreak


Misschien is het een idee het aantal 'slap geauwehoer' berichten maar te beperken tot 1 of 2 per dag per lid.

Groetjes Synthfreak

Ik ben synthfreak geen php nerd........ ;)
 
Misschien de "niet synthgerelateerde zaken" laten verdwijnen en te banale/vulgaire/zwakke/mensonterende... posts in slap geouwehoer sluiten.
 
Misschien zijn jullie hier allemaal even schuldig aan als de personen die ze beginnen.

Dus reageer dan gewoon niet. (sorry hoor kon t niet laten)
 
Helemaal mee eens... Heb je geen zin om iets te lezen, LEES HET DAN NIET @#%@#$^ !!!!

Sjezus wat kunnen mensen toch moeilijk doen !
 
Wijze woorden dat als het onderwerp je niet aan spreekt gewoon je bek houden. Maar je kunt dan ook zeggen dat je op die manier niet zou kunnen tegenhouden dat het aantal voor jouw irritante posts teveel word. Dus lijkt het me logisch dan je daar ook opmerkingen over mag maken. En dan op een beschaafde manier lijkt me.

Trouwens waarom is het zo menig topic uitmond in een voor/tegen verhaal van software en hardware. Misschien dat mods daar iets strikter op kunnen reageren met goedvinden van een meerderheid.
 
Sorry ik zie echt niet in waarom het hier alleen maar 100% synthgerelateerd moet zijn. Slap ouwehoeren doe ik liever hier dan op een ander forum. Dit is het eerste forum waar ik nog geen enkele flamewar heb gezien bv. De mensen hier weten het allemaal toch netjes te houden.

Ik iriteer me ook soms aan een hoop (bullshit) discussies, maar zolang het een beetje in evenwicht blijft hoeft niemand zich erover op te winden.

En waar trek je de grens precies als het om censureren gaat ?
 
Inderdaad, het forum heeft voor ieder wat wils, voor degene die zich niet aangetrokken voelen tot de sector niet synth gerelateerde zaken etc is het toch niet zo moeilijk om die topics gewoon niet te bekijken?

Je kan het zien als een soort zappen als je naar de tv kijkt, je bent daar ten slot van rekening ook niet verplicht om naar de EO te kijken, ook al is daar ongetwijfeld een publiek voor (sterker nog die idioten trekken de hele arena vol op een jongerendag)

En voor de mensen die niet tevreden zijn over de bestaande topics: Open dan topics waar je je wel in interesseert, de mensen die zich daar niet interesseren zullen die dan niet openen

Ik zie verder geen problemen, afgezien dat het forum misschien wat boze vriendinnetjes bezorgt


Ach ik zeg altijd maar zo:

1: Verbeter de wereld begin bij ........

2: Niets moet alles ......

3: Als het eerste schaap over de dam is dan ......

4: De beste stuurlui staan aan .....

5: wees tevreden met wat je ......

etc
 
Laatst gewijzigd:
Origineel geplaatst door fuse
Wijze woorden dat als het onderwerp je niet aan spreekt gewoon je bek houden. Maar je kunt dan ook zeggen dat je op die manier niet zou kunnen tegenhouden dat het aantal voor jouw irritante posts teveel word. Dus lijkt het me logisch dan je daar ook opmerkingen over mag maken. En dan op een beschaafde manier lijkt me.

Ik neem aan dat dit op mij slaat (kan niet anders.) daar geef ik je gelijk in. Maar bedenk dit: Posts die mij teveel werden sporen anderen aan om ook even door te gaan "sneeuwbal effect" het waren voornamelijk zaken waarbij ik me aangesproken voelde (ik draag de verantwoordelijkheid voor het forum). "probeer het zelfde eens bij je werkgever. Kijk of hij ook alles over zich heen laat komen. Dacht het dus niet" Maar goed dat is het verleden en zulke zaken kunnen niet meer voorkomen. Als het weer voorkomt dan heeft een mod het gedaan en niet ik.

Trouwens waarom is het zo menig topic uitmond in een voor/tegen verhaal van software en hardware. Misschien dat mods daar iets strikter op kunnen reageren met goedvinden van een meerderheid.

Lees eens de regels onder het forum zinloze dicussies.
Dit is niet te beheren en komt voor op elk forum waar dan ook.

Het forum geschied op vrijwillige basis dit is een non 24/7 site. We hebben gewoon weg niet altijd de tijd om heeeeeeeeeeel strikt te beheren. "maar wie weet in de toekomst" Ik vind dat de mods hedendaags heel goed hun best doen om alles netjes te maken. Ik ben uiterst te vreden. En al die andere 300 leden ook denk ik.
 
jah man.....voor de toch niet helemaal php nerd anders eventueel een soort ignore functie voor de threads van slap geouwehoer en niet synth gerelateerde zaken? (van mij hoeft t niet hoor ik vind t goed zoals t is)
 
Origineel geplaatst door Twin-x
Ik neem aan dat dit op mij slaat (kan niet anders.) daar geef ik je gelijk in. [/B]

Nee, dit was een door mij bedoelde algemene opmerking. En dus niet 'op de man' gespeeld. :bekdicht:


Het forum geschied op vrijwillige basis dit is een non 24/7 site. We hebben gewoon weg niet altijd de tijd om heeeeeeeeeeel strikt te beheren. ....knipperdeknip.....En al die andere 300 leden ook denk ik.

Oftwel wij met z'n allen hebben ons aan de 'etiquette' te houden en andere ook op aan te spreken als ze zich daar niet aan houden. Lijkt me een eerlijke en open instelling eerlijk gezegd. Zo houden we het met z'n allen gezellig en maakt het ook even niet uit of het offtopic is of niet. Het past gewoon bij de groep.
 
Origineel geplaatst door fuse


Oftwel wij met z'n allen hebben ons aan de 'etiquette' te houden en andere ook op aan te spreken als ze zich daar niet aan houden. Lijkt me een eerlijke en open instelling eerlijk gezegd. Zo houden we het met z'n allen gezellig en maakt het ook even niet uit of het offtopic is of niet. Het past gewoon bij de groep.

Daar ben ik t 100% mee eens. Maar de mod is verantwoordelijk voor de inhoud van hun forum deel. (ik weet dus niet of men daar wel zo blij mee is als een lid iemand op de vingers gaat tikken. :confused: )
 
Origineel geplaatst door Twin-x


Maar de mod is verantwoordelijk voor de inhoud van hun forum deel. (ik weet dus niet of men daar wel zo blij mee is als een lid iemand op de vingers gaat tikken. :confused: )

uiteindelijk zijn de modjes ook leden die andere leden op hun vingers tikken. en ook modjes moeten plaatsen weleens berichtjes die in strijd zijn met de regels.
ik vind het zeker kunnen dat leden elkaar onderling aanspreken op dingen die eigenlijk niet horen, net als de modjes die daar bij hun forumonderdeel op moeten letten. (ook ik post wel regelmatig berichtjes met "even on topic" en blabla
 
Mods zijn ook mensen.... als je in de Slap geouwehoer forum kijkt, dan zul je ook veel posts van mij tegenkomen. Op zich is dat ook helemaal niet erg, maar wat sommige leden niet leuk vinden is dat het percentage onzin groter wordt dan het percentage Synth-posts.

Voor mij wordt het persoonlijk pas te erg als je mensen aantrekt die niks met muziek en synths te maken (willen) hebben en die hier onzin gaan zitten posten, omdat het DSF zo veel leuke onzin heeft om te bekijken.

Dat zou fout zijn. Maar tot die tijd (die hopenlijk niet komt) vind ik dat er vanalles geplaatst mag worden, m.u.v. politieke discussies, rascisme en criminaliteit.

Ik heb op dit forum zelf nog niet 1, ja NOG NIET 1 persoon gezien die moedwillig de hele zooi wil verpesten. Op andere forums stikt het van die gasten. Daarom vind ik het DSF een hele nette forum.

En bij elke scheet een slotje erop is geen doen. Niet leuk voor de mods, en zeker ook niet voor de leden.
 
dus hou het bij synths en andere app
en bam bam mijn maatjes hebben een beetje hum mond gehouden over dit forum want het is een stoorzender in je leven maar een vrij relexte
 
Veel synths, weinig muziek

Veel synths, weinig muziek

Wat ik niet snap is dat er hier zoveel mensen zijn met een enorme zooi synths en andere apparatuur, terwijl je in het "tracks" forum maar weinig van deze mensen terug ziet.

Ik bedoel, als je zo'n enorme gearlist in je signature zet, neem ik aan dat men er ook wat moois mee kan maken... en waarom zou je dan niet eens wat laten horen aan de anderen op dit forum? Dat lijkt mij juist het leukste van een forum als dit.

Maar goed, boeit verder niet... dis gewoon mijn mening en tis aan niemand persoonlijk gericht... kvind 't gewoon een beetje jammer dat het tracks forum niet zo druk is :)
 
Back
Top