• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Spectral Audio Neptune, Protone en Syntrack + Mackie VLZ 1402 + Simmons Handclap

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

CraZ

..
Lid sinds
4 juli 2001
Berichten
2.749
Hallo,

JohnnyBusca (dus niet CraZ, maar ik kan eventjes niet anders inloggen) verkoopt het volgende:

  • Spectral Audio Neptune - 325 Euro Zilveren (!) editie. Zijn er 25 van. Heeft iets andere componenten als een gouden. Ik heb ze beide gehad en vond deze mooier klinken. Een 2 VCO monofone synth met duidelijk userinterface. Twee ADSRs ( dus 8 knoppen! ) eentje voor de VCA en eentje voor de VCF (HP/LP). Distortion / Fuzzer. Syncable LFO ook te gebruiken als subOSC. Verder Ringmodulator en externe VCO ingang. MIDI + cv / gate in- en uitgang. Meer info: http://www.tonyblack.org/middle.php?content=machinery/machineryXML.php&machine=neptune of http://www.spectralaudio.ch/neptune.html
  • Spectral Audio Protone - 325 Euro Rode 3 VCO monofone synth. Filter (HP/LP) instelbaar op 12 dB of 24 dB. Ringmodulator. Stereo uitgang! LFO kun je lekker op de panning zetten, zodat het geluid in je mix begint te leven. Verder uitgebreide LFO golfvormen ( 9 ) en een externe VCO en LFO ingangen. MIDI + cv / gate ingangen. Worden niet meer gemaakt. Meer info: http://www.tonyblack.org/middle.php?content=machinery/machineryXML.php&machine=protone of http://www.spectralaudio.ch/protone.html
  • Spectral Audio Syntrack - 325 Euro Zeer zeldzame (blauwe) op wavetable gebaseerde monofone synth met analoog filter erachter. Heeft 99 wavevormen. Verder een audio ingang, dan kun je hem als filterbank gebruiken. Verder 2 envelopes (VFO + VCA) en distortion. Alle parameters via MIDI aan te sturen. ( Heeft spectral audio slim gedaan. MIDI controllernummers bij de knoppen gezet!) Meer info: http://www.spectralaudio.ch/syntrack.html
  • Mackie VLZ 1402 - 450 Euro Viertien kanaals Mackie mengpaneel. 2 Auxen. 6 mono kanalen en 4 stereo. Gewoon Mackie kwaliteit. Meer info: http://www.tonyblack.org/middle.php?content=machinery/machineryXML.php&machine=1402
  • Simmons Digital Handclap - iets Euro Dit is een exotisch bakje van Simmons. Het produceert allerlei claps. Van bruikbare tot klappend publiek bij Henny Huisman.

PB JohnnyBusca !
 
Last edited by a moderator:
Waar kan ik samples van dat Spectral spul vinden?
 
Ze gaan weg omdat ik denk dat ik meer met modulars moet gaan doen. Ik wil die Aviator bij musichouse hebben. Lijkt me erg gaaf in combi met mijn A-100. Als die Aviator al weg is voordat ik het geld bij elkaar heb, dan zal het geld waarschijnlijk aan doepfer modules of eventueel aan mijn rijbewijs besteed worden. Helaas kon ik bij musichouse mijn apparaten niet inwisselen. Ze ruilen maar maximaal 1 apparaat in... (???????)

Samples van die spectrals heb ik zo niet paraat. Ik zal kijken of ik daar iets aan kan doen.

Die Syntrack is nog steeds te koop. Aan de prijs valt wel wat te doen. We zijn toch maar een grote happy family op dit forum!
 
Ik weet het niet. Volgens mij vonden ze de syntrack wel erg interessant. (Een jaartje geleden of zo). Maar goed. Maakt mij niet veel uit. Ik moet centen hebben en van wie ze af komen maakt mij niets uit.

Het is overgins geen Handclap, maar een Simmons ClapTrap Ik haal die namen altijd door elkaar. Voor 75 Euro mogen jullie die hebben.
 
volgens mij vinden ze apparaten bij music house met name interessant als zij ze hebben. als jij het wil inruilen, is zo'n apparaat ineens een stuk minder leuk.
zo gaat dat trouwens vaker in winkels.....
 
Policy bij Music House is als mensen vintage instrumenten kopen er maximaal 1 instrument kan worden ingeruild. In het verleden is is vaak voorgekomen dat mensen op 1 instrument wel 3 of 4 bakken inruilden.
 
HAHAHAHA, Leo ik vraag me af wat ze zeggen als jij bij Musichouse komt met twee Minimoogs die je wilt inruilen....

Nee hoor meneer, U kunt maar een apparaat inruilen.....

Even serieus nu : winkels moeten tegenwoordig een jaar garantie geven op occassions dus een hoop zaken zijn niet zo happig meer op inruilers.

groeten

basicsys
 
Laatst gewijzigd:
Stijn, die Neptune is voor jou, als je wilt! PB me maar...

Mensen, nu de rest nog!
 
Helaas heeft Stijn de Neptune niet gekocht. Alles staat dus nog steeds te koop. Over de prijzen valt te onderhandelen...

p.s. De Mackie 1402 is niet meer te koop.. Verder nog de Samson Scom4 compressor en de Waldorf RackAttack.

Kom mensen... Ik moet ze kwijt. Ze staan stof te vangen. Ruilen is ook okee.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top