Alfa Centauri EM Magazine + gratis Synthesizer concert !

Eric Snelders

Ingeburgerd
Lid sinds
14 november 2002
Berichten
65
Op ZATERDAG 13 MAART aanstaande organiseert Alfa Centauri, in samenwerking met het Databloem label, een promotie concert avond in het Theater de Graaf Wichman in Huizen.

Lees dit bericht helemaal om te weten te komen hoe abonnees van het Alfa Centauri EM Magazine
GRATIS TOEGANGSKAARTEN krijgen !

De concerten zijn van:

MANTACOUP / SPIELEREI
met New ambient muziek voor een nieuw millennium
beide heren zijn bekend van hun releases op het Databloem label

RETURN to the ORIGIN
een uniek samenwerkingsproject van RUUD HEIJ (van FREE SYSTEM PROJEKT en PATCHWORK)
en GERT EMMENS (bekend van meerdere solo CD's met melodieuze en stevige synthesizer muziek

Deze concertavond zorgt dus voor een hoop synthesizergeweld: zowel mooie moderne en rustige elektronica als ook stevige (berlijnse) sequencers en analoge synths !!

Gedurende deze avond zijn er uiteraard ook stands met CD's en DVD's, informatie enz en het vernieuwde Alfa Centauri EM Magazine wordt gepresenteerd. Verder ontmoet je hier vele fans van synthesizer muziek, muziekmakers, platenlabels, artiesten, producers en nog veel meer !

LOKATIE: het Graaf Wichman theater in Huizen, de concerten vinden plaats in de grote concertzaal, de rest van het programma vind plaats in de foyer.

PROGRAMMA: de avond start om 19.00 uur (deuren open) en het eerste concert vangt aan om 20.00 uur, einde v.d. avond ca. 23.30 uur

TOEGANGSKAARTEN: ABONNEE's van het Alfa Centauri EM Magazine hebben GRATIS TOEGANG (uitsluitend bij aanmelding vooraf) !
Niet-abonnees betalen de normale toegangsprijs van Euro 8,00 (uitsluitende voorverkoop)
ALLE kaarten zijn Euro 10,00 aan de kassa

BESTELLEN VAN KAARTEN:
Als u abonnee bent van het Alfa Centauri EM Magazine, laat ons weten of u komt door email naar events@quantumproductions.nl of bel met 035-5265635 zodat we uw naam op de reserveringslijst kunnen zetten, voorkom dus dat u uw kaart aan de kassa moet kopen.
Voor niet-abonnee's: maak het bedrag over (8,00 Euro per kaart) op ABN AMRO nummer 57.44.09.793 t.n.v. Quantum Productions BV in Huizen, vergeet niet us naam/adres en 'Concert 13 maart' te vermelden op de overboeking.

Uiteraard geld dat als u NU een abonnement neemt op het Alfa Centauri EM Magazine, u alsnog van de gratis toegangskaart kunt profiteren. Een abonnement kost Euro 21,00 (Nederland of Euro 23,00 (Buitenland), maar er zijn nog kortingsregelingen zoals voor ex-KLEM donateurs.
Neem contact met ons op voor meer informatie over het abonnement via magazine@quantumproductions.nl of kijk op onze website www.alfacentauri.nl voor informatie over het komende nummer met o.m. interviews met Rob Papen, Mark Shreeve, en nog veel meer.

Meer informatie: www.alfacentauri.nl of email: events@quantumproductions.nl
En Databloem: www.databloem.com en een link naar een mp3 van mantacoup: http://home.tiscali.nl/dknopper/mantacoup - wodge.mp3
 
Back
Top