drumloop (work in progress)

JohnDoe28

Ouwe rot
Lid sinds
1 februari 2013
Berichten
1.063
ik ben gisteren en vanochtend bezig geweest met een nieuw nummer drumloop.
deze moet eerst iets eentonig hebben maar ik heb er iets spinnin van gemaakt.
al vind ik zelf het wel iets slam fm achtig hebben.
wil hem vanavond en morgen af maken.

nauw hierbij een linkje.
https://soundcloud.com/ed-sarin/drumloop/s-7QzWk

groetjes ed-sarin
 
Last edited by a moderator:
de eerste minuut is best wel lekker, prima percussie, lekkere stab sound en achtergrond stabjes die er langzaam in komen. frisse sound


wat er daarna in komt bv de snare roll, of synth sounds zit vervolgens weinig beweging in en gaat heel erg 'rechtdoor'. als voorbeeld de snare roll heeft elke hit exact hetzelfde volume, als je dat opbouwt heeft die roll veel meer power. als je de synth volumes en filter wat laat bewegen in het tweede deel (meet als in de eerste minuut) dat zal het levendiger maken :)
 
Stabs met reverb en delay heb ik altijd mooi gevonden.. Een veelbelovende begin dus.. coole effecten, lekkere variatie op de percussie.. Dan na die opbouw met VEC-samples.. Hoor je, tijdens de drop, die korte sax-stab, die zou ik ook reverben en delayen.. ook dat effectje dat je ervoor gebruikte mag je blijven herhalen (met één of ander effect bvb).. Al bij al, je heb nog veel werk, maar het kan wel een heel mooie track worden.

Veel succes ;)

Gloomy.
 
ik heb hier de volledige track want hij is af *D*D*D*D*D

https://soundcloud.com/ed-sarin/drumloop-ed-sarin
 
Ik vind'm heel erg vet geworden, Eduard. Alleen zou ik in't vervolg een mooie intro & outro creeëren, want dat kon beter. Heb ervan genoten. Goed bezig ! :)

Gloomy.
 
Back
Top