• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Virus TI2 keys, Elektron Analog Heat

Nap

GAS-arbeider
Lid sinds
17 januari 2007
Berichten
14.893
Locatie
Den Bosch
Sherman Filterbank V2
Misschien wel België's meest geliefde exportproduct.

sherman.jpg


In nette, gebruikte staat.

Let op: Deze Sherman kan wel wat liefde gebruiken; er zitten 2 krakende pots op (de LP BP HP balance en correction knoppen van filter 2, rechtsonder) en bij extreme standen kan de ADSR envelope wat bijgeluid geven. Hier is verder prima omheen te werken (bij normaal gebruik zul je het niet snel merken) en waarschijnlijk makkelijk op te lossen door schoonmaken oid, maar ik wilde het toch gemeld hebben.

Met originele voeding. Prijs: €450,-

Elektron Analog Heat & Elektron Digitakt
Analoog scheuren en digitaal rammen.

elektrons.jpg


Beiden zo goed als nieuw, inclusief originele doos en toebehoren. Vorig jaar oktober gekocht bij Bax dus nog ruim in de garantie.

Analog Heat: €550,-
Digitakt: €600,-

Prijzen zijn vast. Ophalen in Rosmalen (omgeving Den Bosch), verzekerde verzending mogelijk op kosten en risico koper (€8,50 NL, €18,00 BE).

Ruilvoorstellen: Ik ben wellicht te porren voor ruil met een Moog Sub(sequent) 37 (Sub37 alleen met metalen filter pot), verder geen ruilvoorstellen graag.
 
Digitakt gereserveerd
Sherman gereserveerd

Analog Heat prijs misschien wat ambitieus ingestoken, daar maak ik €500,- van. Da's dan ook meteen de bodemprijs, dus afdingen heeft geen zin.
 
Laatst gewijzigd:
Sherman Filterbank V2 verkocht
Elektron Digitakt gereserveerd


Elektron Analog Heat €500

Komt bij: Virus TI2 keys - Laatste OS, in 2016 nog voorzien van een gloednieuw Fatar® klavier(61 toetsen). Wegens bescheiden lakschade aan de onderkant van het toestel (zie foto - zat er al op toen hem kocht, gelukkig roest Duits tankstaal niet) voor de aantrekkelijke meeneemprijs van slechts €1400.

ti2_1.jpg


ti2_2.jpg


ti2_3.jpg


Sta open voor ruil met OB-6 (keys).
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top