• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

DSI Pro2 van 2 weken oud, nieuw in de doos.

Freelander

Ouwe rot
Lid sinds
31 oktober 2011
Berichten
3.152
Locatie
Kop van NH
Krijg deze morgen binnen als inruil op een andere synth en is in absolute nieuwstaat, gewoon in de doos met plastic folie, ongebruikte manual en originele aankoopfactuur, volledige garantie dus. Deze Pro2 is onlangs gekocht voor 1999 euro en mag worden opgehaald voor 1575 euro. Versturen is ook mogelijk, maar heeft niet mijn voorkeur.

De laatste OS staat erop, zodat je ook chords kan sequencen, heeft dus een hoog serienummer (geen oude voorraad dus)

Geen inruil, tenzij je een smetteloze PEK (PE) of een Tempest hebt staan, anders niet. En dan kijken we naar de reële ruilwaarde.
 
Aankoopdatum is 15 december overigens... Nu of nooit: 1550 euro !
 
1550, lager gaat t niet worden voor een nieuwe Pro2 !
 
15 december gekocht, nog géén maand oud en hooguit een paar uurtjes aangestaan: 1550 euro !
 
OK, de Pro2 moet nu wel naar een nieuw baasje.

Slechts een paar uur aangestaan, nieuwer dan B-Stock en aankoopdatum 15 december. Helemaal in doos met folie/plastic ongebruikte manual (in bodem) zoals je nieuw koopt.

Komende 3 dagen (en ik reserveer niet) 1425 euro, dat is 550 euro onder de verkoopprijs !!! = OPHAALPRIJS !

Bij inruil gelden andere vertegenwoordigende waarden...
 
Back
Top