• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Plankton Electronics ANTS!

Nap

GAS-arbeider
Lid sinds
17 januari 2007
Berichten
14.912
Locatie
Den Bosch
Gisteravond kwam ik tot de conclusie dat modular toch niet voor mij is, dus wordt het tijd om plaats te maken voor iets anders. Alle spullen verkeren in uitmuntende staat en komen uit een rookvrije studio.

Dreadbox Erebus V2
Half jaar oud. Semi-modulaire parafonische synth uit Griekenland, één van de favoriete synths van Nick Batt van SonicState. Luie, driftende oldschool oscillators, een romig en fel filter, een lo-fi delay en talloze patchmogelijkheden voor verrassende resultaten en interactie met andere (semi)modular systemen.

Eurorack compatible. Voorzien van laatste firmware. Inclusief voeding, doos, manual en setje bijbehorende patchkabels (2 stuks).

Vraagprijs 400eu / VERKOCHT

Make Noise 0-Coast
Half jaar oud. De populaire semi-modular uit de US die tussen oost- en westkust standaarden inzweeft en dus de hipster naam 0-coast ("no coast") heeft meegekregen. Keiharde in je bakkes sound, veel mogelijkheden en ook deze unit is uitgebreid te patchen of in te passen binnen een bestaand (semi)modular systeem.

Eurorack compatible. Voorzien van laatste firmware. Inclusief voeding, doos, manual en setje bijbehorende patchkabels (6 stuks), MIDI kabel en audio output kabel.

Vraagprijs 475eu / VERKOCHT


Plankton Electronics ANTS!
Minder dan een half jaar oud. Semi-modular powerhouse met talloze functies en dus uitstekend geschikt als "spin in het web" in combinatie met andere (semi)modular systemen, maar kan ook autonoom heel veel. 2x LFO, 4x VCO (waarvan 2 schakelbaar naar LFO), 2x ENV, S&H/noise, AND, LPF/HPF, mixer, 2x VCA. Eurorack compatible. Voorzien van laatste firmware. Inclusief voeding, doos, midikabel en manual.

MIDI-to-CV: 2x pitch (of 1x pitch en 1x velocity), gate

Nieuwprijs: €580. Ik vraag €475 exclusief verzenden.

Dave Smith Instruments / DSI Tetra / Tetr4 inclusief SoundTower plugin
In prima staat. De bekende mini-poly gebaseerd op de voice architectuur van de Prophet '08 maar met de extraatjes van de Mopho (2 suboscillatoren per voice en feedback).

Inclusief voeding en de SoundTower Tetr4Plug_SE VST, daarmee kun je de hele Tetr4 bedienen en beheren vanuit je DAW als een plugin, inclusief automation en total recall. Ik heb het verzoek voor license transfer inmiddels bij SoundTower neergelegd.

Vraagprijs 450eu / VERKOCHT

Plankton Electronics Ninja Stars
Minder dan een half jaar oud, sommige ongebruikt. Set van 9 "Ninja Stars", ideaal voor je (semi)modular systemen. 1 input, 5 outputs. Handig om bijvoorbeeld een clock of gate naar meerdere patchpoints te sturen. Ook geschikt om te mixen, maar met onvoorspelbare resultaten. Ik verkoop ze niet per stuk.

Vraagprijs 30eu / VERKOCHT

Diverse PATCHKABELS (±50 stuks)
Weinig gebruikt. Verschillende lengtes en types, allemaal aan minstens 1 kant minijack maar er zitten er ook een paar bij met grote jack naar kleine jack. Geschikt voor eurorack. Wordt alleen verkocht in 1 koop.

13x 25cm
1x 30cm
15x 38cm
5x 42cm
7x 55cm
6x 62cm
4x 115cm (met aan 1 kant grote jackpluggen)

Vraagprijs 45eu / VERKOCHT


Prijzen zijn VAST. Afhalen heeft voorkeur, maar verzending is mogelijk. Verzenden, tenzij anders vermeld, op kosten en risico koper. Korting bespreekbaar bij aankoop van meerdere items.
 

Attachments

  • erebus.jpg
    erebus.jpg
    177,9 KB · Bekeken: 161
  • 0coast.jpg
    0coast.jpg
    182,2 KB · Bekeken: 115
  • ants.jpg
    ants.jpg
    200 KB · Bekeken: 112
  • tetra.jpg
    tetra.jpg
    154,3 KB · Bekeken: 116
  • stars.jpg
    stars.jpg
    190,8 KB · Bekeken: 111
  • kabels.jpg
    kabels.jpg
    48,7 KB · Bekeken: 112
Laatst gewijzigd:
Ninja Stars verkocht.

Patchkabels verkocht.

Tetra en 0-Coast omringd door twijfelaars.
 
Laatst gewijzigd:
Make Noise 0-Coast, Patchkabels en ninja stars verkocht.
 
Laatst gewijzigd:
Nog te koop:

DSI Tetra
Grootse synth in kleine verpakking, inclusief SoundTower TetraPlug_SE VST plugin twv $50: €450

Dreadbox Erebus V2 verkocht
Plankton Electronics ANTS gereserveerd
 
Laatst gewijzigd:
Plankton Electronic ANTS! weer beschikbaar, maar er zijn kapers op de kust dus twijfel niet te lang. €475.
Ook de Tetra + VST Plugin wordt inmiddels flink onder de staart gesnuffeld, maar nog beschikbaar. €450. Ik heb inmiddels bevestiging dat de licentie overgezet kan worden.
 
Alles verkocht!

Alle synths via marktplaats en facebook, alleen de accessoires hier. Dat kan beter, SF! :slotje:
 
Back
Top