• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Sony DPS-V77 High-End Multi Effects Processor

gn!uz

Ingeburgerd
Lid sinds
19 september 2010
Berichten
80
Betreft Japans model dus step-down converter is nodig. Net voorzien van nieuwe interne batterij. Werkt perfect echter ontbreekt de step-dial knop (eenvoudig te bestellen via Ebay) en een paar verticale lijntjes op het display werken niet altijd. Dit is evt te herstellen door de contactpunten opnieuw aan te tippen. Maar display is verder prima leesbaar.

24 bit A/D en D/A, intern 52 bit processing, 64 algoritmes in 14 groups. (reverbs, delays, multi-fx, EQ, dynamics, vocoders, (intelligent) pitchshifters, etc. Is met name ook zeer vermaard om z'n plate reverbs en z'n algehele hoge kwaliteit.

Ik heb er momenteel twee en wil wat meer diversiteit aanbrengen in mn setup.

Heb in andere draadje ook een Sony HR-GP5 Guitar Processor staan! Beiden secret weapons in menig (top)studio!

Foto's plaats ik later.

Prijs V77: EUR 375
 
nudIXrA.jpg


05viLz5.jpg


F4f2WFp.jpg
 
Back
Top