• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha MG10XU mixer.

DungBeatle

Ouwe rot
Lid sinds
5 april 2015
Berichten
929
Locatie
Grimbergen, Belgie
Prachtige 10-kanaals mixer met ingebouwde effects én USB (stereo) audio interface.

Eerste eigenaar. Absoluut zgan. 150 euro. Nieuwprijs Bax etc.. 200+.

Best niet verwarren met de kleinere broer MG10.. De Yamaha MG10XU is een compacte 10-kanaals analoge mixer met een ingebouwde audio interface en SPX multi-effect. Hij is voorzien van vier mono-kanalen met een XLR / jack combo aansluiting en een klasse-A D-PRE voorversterker met fantoom. De voorversterkers leveren een volle, natuurlijk klinkende bas en strakke heldere hoge tonen. Verder heeft de MG10XU drie stereo lijningangen. Het geluid van elk kanaal is precies af te stellen dankzij de 3-bands EQ. Kanaal 1-2 beschikken ook nog over een voice-optimized one-knob compressor. Ideaal om vocalen lekker boven de mix uit te laten komen.

https://usa.yamaha.com/products/proaudio/mixers/mg_series_xu_model/index.html
 
Back
Top