• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Rs7000 volledig uitgebouwd en komt met scsi zip

DJ_LecZ

Ouwe rot
Lid sinds
9 januari 2003
Berichten
733
Locatie
NB
Een RS7000 in top staat ! Vorig jaar druktoetsen laten vervangen dus deze kunnen weer jaren mee. Heeft het zeldzame en gewilde outputboard, een scsi board met bekabeling en nieuwe zipdrive en disks , max mem. Ziet er piekfijn uit! Zo zie je ze maar zelden! Staat bij mij heel vaak onder een stofgoud niets te doen zonde! Hij gaat daarom in de verkoop. Je krijgt ook de manual , het originele smart media kaartje en 2 xtra kaarten van 128 mb erbij . Alles in 1 koop 500€ lager ga ik niet. Grijp je kans !

(Scsi + Zips etc 100€ outputboard 200€ smartmedia kaarten 50€ )
 
50€ lekker weer korting :) 450€ voor dit geweldige apparaat!!
 
Back
Top