• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Oberheim OB-6 desktop

Future Funk

Ouwe rot
Lid sinds
28 juli 2007
Berichten
804
Te koop:

Dave Smith Pro 2:
- enkele weken oud, paar x aan geweest. Als nieuw in de doos en met garantie. Nieuwprijs is 2100 euro. Vaste prijs van 1500 euro. Beden heeft geen zin en geen inruil.

Dave Smith / Tom Oberheim OB-6 desktop:
- ook enkele weken oud, paar x aan geweest. Als nieuw in de doos en met garantie. Nieuwprijs is 2500 euro. Vaste prijs van 2100 euro. Bieden heeft geen zin en geen inruil.

Waldorf Microwave 1 revB met Access programmer:
- klein beetje rack rash, ziet er verder goed uit. Uiterst zeldzame bak, zeker in combinatie met de Access programmer. De programmer heb ik een tijdje geleden zien gaan voor 900 euro op Ebay. Gekkenwerk. Wordt alleen als set verkocht. OS versie 2 (de laatste) en tevens krijg je er de Monstrum editor bij voor het editten van alle parameters, zowel als standalone als in vst plugin vorm. Vaste prijs van 1400 euro. Bieden heeft geen zin en geen inruil.

Spullen kunnen worden opgehaald in Groningen of het kan verzekerd verstuurd worden op mijn kosten. Mailen kan naar futurebeyond@live.nl
 

Attachments

  • Pro 2.jpg
    Pro 2.jpg
    69,1 KB · Bekeken: 125
  • OB 6.jpg
    OB 6.jpg
    59,4 KB · Bekeken: 122
  • Microwave 2.jpg
    Microwave 2.jpg
    82,5 KB · Bekeken: 109
Update:
Pro 2 is weg.
Microwave + Access controller is weg.

Alleen de OB-6 desktop nog beschikbaar voor 2100. Is al wel belangstelling voor, maar nog geen knopen doorgehakt.

Moderator, kan de titel worden aangepast in: 'Oberheim OB-6 desktop'?
 
Back
Top