• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha S30 synthesizer

rutgerjv

Ouwe rot
Lid sinds
23 juli 2002
Berichten
561
Locatie
Elst (GLD)
Yamaha S30 synthesizer

Inclusief handleidingen, flash card, voeding en extra sounds.

De S30 is een compacte, veelzijdige synthesizer en het kleine zusje van de populaire Motif serie. Met name klanken als piano, elektrische piano, strings, pads, leads en analoge bas sounds komen goed uit de verf. Daarnaast is het een uitstekend master keyboard (in 4-zones programmeerbaar) met aftertouch. Je kunt het instrument eventueel nog uitgebreiden met PLG150-serie kaarten, zodat ook virtueel analoge synthese (Yamaha AN1X), en FM synthese (Yamaha DX7) aan het palet toegevoegd worden. Deze zitten er nu niet bij. Een flash card krijg je er wel bij, waarmee je meer geluiden in het geheugen kunt laden. Het instrument is in goede staat, en recent nog voorzien van nieuwe toetscontacten.

Op te halen in omgeving Nijmegen, of verzending op kosten en risico van koper.

Prijs: 150,- euro

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 

Attachments

  • All.jpg
    All.jpg
    40,1 KB · Bekeken: 76
  • front.jpg
    front.jpg
    46,7 KB · Bekeken: 75
  • side.jpg
    side.jpg
    45,2 KB · Bekeken: 75
  • back.jpg
    back.jpg
    33,4 KB · Bekeken: 76
Back
Top