• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop: Roland Fantom X8 Synthesizer/Digitale piano (incl. koffer!)

AfterBeat

Nieuwkomer
Lid sinds
27 oktober 2016
Berichten
2
Te koop: Roland Fantom X8 workstation. Dit apparaat kan nagenoeg alles. Geweldig instrument, heerlijk te bespelen en zeer robuust.

Richtprijs: € 999,-

Na jaren met veel plezier bespeeld te hebben, is het nu tijd voor iets nieuws. Aanschafwaarde was € 3199,-
Hij doet alles nog helemaal perfect. Inclusief stagg ktc-150 koffer voor vervoer en bescherming. Met bijna 1500 verschillende patches (instrumenten en geluiden), alle synthesizer mogelijkheden die je maar wilt, uitgebreide sequenzer (ook voor maar liefst 8 audiosporen!). En echte gewogen pianotoetsen (met aftertouch!).

Kortom: na bijna tien jaar gebruik heb ik nog steeds niet alle mogelijkheden ontdekt. Als beroepspianist en -componist beveel ik deze Fantom X8 dan ook van harte bij je aan! De specificaties zijn te vinden op de website van Roland. Als extraatje krijg je bij aanschaf het sustainpedaal (dp-10) van Roland er gratis bij.

Wil je meer informatie op heb je vragen, schroom dan niet om te mailen naar ajlschenkel@hotmail.com
 

Attachments

  • fullsizeoutput_1e28.jpg
    fullsizeoutput_1e28.jpg
    31,1 KB · Bekeken: 119
Back
Top