• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Beatstep Pro, Fostex D90 Multitrack recorder

Zijnvelt

Stamgast
Lid sinds
15 mei 2012
Berichten
400
Locatie
Amsterdam
Arturia Beatstep Pro

Heb er twee maar gebruik er maar één.. De Beatstep Pro is zgan en komt inclusief kabels en originele doos. Prijs 200 euro

2X Fostex D90 Multitrack recorder

Hiervan heb ik er twee in de aanbieding. Ze gaan weg ivm overstap naar een UAD systeem.

Recorder 1: prijs 75 euro

Bij deze is de caddy(ding met HD) door de vorige eigenaar gesloopt. Deze gaat dus niet meer open. De HD doet het overigens prima, maar verwisselen van HD wordt lastig. Uit mijn hoofd zit er op dit moment een 80GB harddisk in, maar kan ook groter zijn.

Recorder 2: prijs 100 euro

In tegenstelling tot recorder 1 is bij deze de caddy helemaal in orde. Ook hier zit een 80GB HD bij en als bonus krijg je ook nog een 80GB HD bij voor als de ander volraakt.

De twee recorders zijn ook samen te koop voor 150 euro.

Verzenden is mogelijk, maar kosten zijn voor de koper. Ophalen is uiteraard ook mogelijk.

Foto's volgen!
 
Back
Top