• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TK Eurorack modular

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
G

Guest

Guest
MFB triple oscillator OSC-02 met mixer module

analoge triple oscillator voor eurorack met geweldige vintage sound, veel mogelijkheden qua inputs outputs summing sync etc. perfecte werkende staat, als nieuw, geen rack rash - €160

komt met de mixer module eraan - volume regeling voor de oscillators 1, 2 en 3 + noise (noise generator ingebouwd)
helaas komt er niets uit osc 3 op de mixer module (de oscillator werkt prima en heeft gewoon output op de OSC-02, maar via de mixer module komt 3 niet door - wellicht een kleinigheid?!) - daarom gratis bij de OSC-02
dan kan je zelf kijken wat je doet, repareren, gebruiken voor noise generator en osc 1 en 2, of eraf halen. ook los te koop, AS-IS, voor €27

MFB dual envelope generator

2 uitgebreide envelopes A H D S R (zoals bv op de korg ms20)
aparte gate inputs voor envelope 1 en 2, maar gate 1 is genormaliseerd naar envelopes 1 en 2, dus je kan ook met 1 gate de 2 envelopes triggeren. 2 outputs per adsr, ook handig.
en je kan envelope 1 of 2 evt naar lineair schakelen. mooie complete dual envelope generator, altijd handig en deze biedt veel voor weinig.
perfect werkend en als nieuw, geen rack rash - €75 (voor een dual envelope generator!)

Fonitronik modulator MH-31 (factory built)

als nieuw en perfect werkend.
gebaseerd op ringmodulator, maar door de potmeters voor input en carrier + de cv inputs voor input en carrier, een erg uitgebreide modulator, waar je veel kan uithalen door te spelen met levels en cv inputs.
€90

kunnen worden opgehaald of verzonden (aangetekend en verzekerd) - verzendkosten voor mij.
 

Attachments

  • mfb triple osc.jpg
    mfb triple osc.jpg
    73,1 KB · Bekeken: 98
  • mfb adsr.jpg
    mfb adsr.jpg
    77,5 KB · Bekeken: 82
  • mh31.jpg
    mh31.jpg
    63,6 KB · Bekeken: 81
zo, weer netjes 3 dagen gewacht.

osc02 + mixer zijn verkocht.

dual adsr is even on hold.

Fonitronik MH-31 modulator (echt de moeite waard) mag weg voor 85 inclusief verzenden binnen NL.
mooier ga ik het niet maken.

ik heb trouwens ook nog 12 x doepfer 84te threaded strips liggen, dus voor 6 rijen modules. mogen weg voor 20 euro of evt ruilen met wat patchkabeltjes.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top