Forrest Dragon - Space Monkey

jerzz

jerzzno
Lid sinds
12 mei 2003
Berichten
464
Locatie
Arnhem
https://soundcloud.com/jerzz/forrest-dragon-space-monkey-2015-xtra-ritme

Dit is een collab die ik heb gemaakt met Danty Draak van de Nijmeegse rockband Morwie Lane https://soundcloud.com/morwiemembers

Hij heeft de zang en gitaar voor zijn rekening genomen en ik de beats en compositie ..

KILL US
 
Last edited by a moderator:
Lekker apart, alternatief achtig. Beetje industrial aandoend. Weinig echt op te merken, maar de mix bevat wel veel mid-hoog lijkt het. De beats mogen IMO wel wat meer naar achter of compressed.. De rest van de inhoud komt niet goed tot zijn recht zo. Maar das mijn mening.
Leuk!
 
Wel aardig. Ik sluit me bij Arv aan qua mix, die kan nog behoorlijk worden verbeterd om veel meer uit het nummer te halen. Je hoort vrijwel alles nu op de achtergrond, behalve de hats en andere percussie in het hoog (crash cymbals bijvoorbeeld). Qua zang doet het me overigens nogal aan Jim Morrison denken. En een beetje lang vind ik 'm ook wel.
 
Hier hou ik nou echt van. Lekker los gaan en bestaande paden verlaten. super


Als je de mix tussen de deelnemende instrumenten en vocals verbetert (zie tips andere forumleden) heb je een toppertje gefabriceerd, of heb je alles in 1 take opgenomen?


Enne: Je bent toch niet inderdaad de wederopstanding van Jim Morrison :)
 
Originele en prettige compositie. De rest is gezegd (behalve dan dat het misschien nog beter luistert met een heel klein rokertje:)).
 
Laatst gewijzigd:
De mix zal ik zeker nog eens naar kijken, op een gegeven moment hoor je het niet meer omdat ik er zoveel tijd in heb gestoken. Dank jullie wel voor het luisteren!! En ja: een rokertje erbij past perfect ;)
 
Back
Top