• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha SY85

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Michaels Keys

Ouwe rot
Lid sinds
1 augustus 2006
Berichten
1.139
Te koop, tweemaal een Yamaha SY85:
- een exemplaar heeft wat gebruikssporen maar overall in nette staat, werkt perfect, prijs 200 euro
- een exemplaar duidelijk intensief gebruikt maar geen ernstige mankementen maar wel een paar dingen die netniw temeer helemaal strak werken (paar knopjes moet je ietsje harder op drukken, laagste Es toets ietsje minder goede response op veloxity (merk je alleen bij bepaalde voices iets van zoals acc piano, voor 100% velocity moet je net iets harder aanslaan, 1 van de 8 schuifjes om waarden in te voeren schiet nogal snel door naar min of max waarde, niet echt een probleem want value is ook in te stellen met de draaischijf (snel) en/of met de +\- toetsen); vanwege de aandachtspuntjes opknap prijs 125 euro

Sterke kanten van deze synth: hele mooie sounds (met name vintage synth achtige sounds super), hele goeie effecten (stuk beter dan in de sy77), snel en makkelijk geluiden editen met 8 sliders (meest gangbare parameters plus 2 assignable per voice), heel erg goed/fijn spelend klavier (!), bomvol goeie sounds (best of geluidenset van alles wat zo ongeveer op internet te vinden is zit in de synth geladen).
(Deze mogen we omdat ik nu een mint condition exemplaar op de kop heb getikt van deze gave synth)
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    49,7 KB · Bekeken: 103
Kick aub ... beide exemplaren nog beschikbaar, op te halen in omgeving Deventer, opsturen kan evt. ook
 
Ondanks zijn zwarte behuizing een witte raaf onder de synths .... geweldige feel en vooral sound! (smaken verschillen maar imho toch heel andere koek van de roland xp/jv sounds, in positieve zin!). Ondergewaarderde synth, maar door mij wat overgewaardeerd met meerdere exemplaren in huis, en dat is gewoon wat veel van het goede. Profiteer ervan! ...
 
Price drop ...
- Uitstekend, goed functionerend exemplaar 150 euro
- Exemplaar met kleine minpuntjes 75 euro

Waarschuwing: mogelijk klinken uw andere rompler synths ineens wat dun en plastic ... ; )
 
Kick aub, laatste exemlaar, een goed werkende SY85 voor maar 150 euro ...
Heel veel synth uit de goede oude (degeljike bouw) tijd voor weinig!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top