• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Yamaha SY85 (met klein defect)

Prijs
150 Euro
Conditie
Gebruikt/vertoont lichte gebruikssporen

Michaels Keys

Ouwe rot
Lid sinds
1 augustus 2006
Berichten
1.139
Te koop aangeboden, een mooie SY85 van Yamaha. Heeft verrassend goeie sounds, vooral ‘vintage’ achtige sounds dankzij de gesampelde waveforms.
Fijn spelend toetsenbord en snel editen van de geluiden met sliders, een bescheiden vintage classic : ) Overall in nette staat, heeft wel een klein defect: de laagste C en E toets geven geen geluid. Van heel veel geluidsets die voor deze synth beschikbaar waren het beste verzameld en in de synth gezet, je hebt dus echt het ‘best of’ tot je beschikking. Wordt in verband met formaat/gewicht niet verzonden, ophalen dus (omgeving Deventer).
Groeten, Michael
 
Aanpassing van de prijs, moet echt wat ruimte maken .. op te halen voor 100 euro .. !
 
Met dank aan sympathieke synth reparateur zijn de twee toetsen gefixt, daarom nog wel te koop, maar vast prijs 200 euro. Witte raaf onder de (semi) vintage synths : )
 

Attachments

  • IMG_8554.jpeg
    IMG_8554.jpeg
    170,8 KB · Bekeken: 73
  • IMG_8555.jpeg
    IMG_8555.jpeg
    110,6 KB · Bekeken: 75
Back
Top