• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Set Adams A77X

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JimmySX

Hangend lid
Lid sinds
28 Maart 2006
Berichten
465
Locatie
Brooklyn
Na lang wikken en wegen gaat toch m'n set Adams A77X de deur uit. Speakers zijn te groot voor de ruimte waar ze in staan. De set is nog geen jaar oud en klinkt als een malle zo goed. (foto's komen van internet trouwens)

Alleen op te halen in Breukelen na het betalen van cas$h!!! Vraagprijs €1200 of een goed bod.

Algemeen

In sommige set-ups is het gewenst om een horizontaal ontworpen monitor te gebruiken, in plaats van een verticale. Tot op heden zijn dergelijke monitoren enkel beschikbaar geweest in de toplijn van de SX-serie. De geheel nieuwe A77X is, dankzij zijn baanbrekende features, wellicht een echte game-changer!

Een revolutionaire formule: 2 x 7 = A77X

De A77X is uitgerust met dezelfde technologieën als in de A7X. Hij is dan ook vrij gelijkwaardig aan de twee-weg luidspreker. De A77X onderscheidt zich echter middels zijn veel hogere, compressievrije maximum geluidsdrukniveau's en zijn dynamiek. Hij is ook perfect geschikt voor zowel near- als midfield monitoring. Dat heeft hij mede te danken aan zijn vermogen- en afstralingskarakteristiek.

Drivertechnologie voor de echte studio monitor

Net als alle AX-modellen, beschikt de A77X over ADAM's bedrijfseigen X-ART tweeter. De 'X' staat voor 'eXtended frequency respons', en dus voor één van de drastisch verbeterde functies: de Accelerating Ribbon Technologie. U kunt nu genieten van geluid, helemaal tot 50 kHz! Daarnaast is de X-ART zeer efficiënt, en en bereikt deze hoge geluidsdrukniveau's.


http://link.marktplaats.nl/m1019410694
 
Vraagprijs bijgesteld naar €1100 of een goed bod of mooie ruil. Ik zoek nog een RME UCX of UFX ;)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top