• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Steinberg The grand 3 // VST AU Standalone // 5 Piano's inclusief Convolutie Reverb

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

LFLC

Stamgast
Lid sinds
1 november 2009
Berichten
122
Steinberg The grand 3 // VST AU Standalone // 5 Piano's inclusief Convolutie Reverb

Mag weg, omdat ik deze prachtige vst / au / standalone te weinig gebruik. En dat is zonde, want dit stukje software behoort tot één van de beste in z'n soort. Maar liefst 4 dvd's! Komt inclusief elicenser USB key/dongel twv 20 euro.

De Steinberg The Grand 3 Virtual Piano Suite is een collectie van drie opgenomen vleugels, de Yamaha C7, de Bosendorfer 290 Imperial en de Steinway D. Daarbij zitten nog eens twee extra virtuele piano's met het karakter van de Yamaha CP80 Electric Grand en een upright piano uit de Nordiska Pianofabrieken. Alle 5 piano's klinken vol, warm en zeer realistisch (in tegenstelling tot de piano's van Native Instruments) .

Steinberg The Grand 3 zorgt voor een absoluut fenomenale klank en dynamisch bereik; je kan zelfs bepalen hoe je het geluid wilt laten klinken door het kiezen van een bepaalde microfoonstand. Daardoor is The Grand 3 geschikt voor diverse muziekstijlen.

Steinberg The Grand 3 heeft tevens een convolutie reverb aan boord (naast vele andere parameters), gebaseerd op dezelfde technologie als de REVerence, de VST reverb zoals gebruikt in Steinberg Cubase software. Deze convolutie reverb zorgt voor een ongelofelijke ruimtelijke ervaring op basis van akoestische simulatie van de ruimte, dus niet zo maar een galm! De reverb verandert van karakter als de piano verandert, zowel in stereo als surround.

De Steinberg The Grand 3 heeft tevens een veelzijdige equalizer die 4-bands parametrisch is, volledig instelbare Q en frequentiegebieden. Hij werkt over alle uitgangskanalen.

Ophalen of verzenden. Nieuwprijs ligt rond de 300 euro. Mag weg (inc. dongel) voor 150.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top