• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Blue Sky Media Desk 2.1 - EUR 500 - Active Studio Monitors incl SubWoofer

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Lazy Eyes

Stamgast
Lid sinds
23 Maart 2006
Berichten
453
Bij deze doe ik mijn Blue Sky Media Desk in de verkoop.

Blue Sky Media Desk 2.1 MK1 staat bekend als een van de betere sets nearfield monitor speakers die gemaakt zijn. De set is compleet met subwoofer en biedt actieve speakers en wordt niet meer gemaakt door Blue Media.

De set wordt geleverd compleet met standaards om ze goed op je bureau te plaatsen en op oorhoogte te plaatsen.

De set gaat momenteel op Amazon minimaal 1700$ van de hand, zie bijgesloten link: [ame="http://www.amazon.com/Blue-Sky-MediaDesk-2-1-Monitor/dp/B0002ZO5XG"]Amazon.com: Blue Sky MediaDesk 2.1 Active Studio Monitor System: Musical Instruments

Bij ons gaan ze weg door de komst van een kleine en we hebben de ruimte nodig voor de babykamer. Veel jaren met veel plezier muziek op gemaakt en levert een prachtig helder geluid met een strak laag.

Optisch zijn ze niet meer 100% (zie foto) maar technisch en audisch zijn ze nog in topstaat. Het tape is overigens eenvoudig te herstellen.

Zijn te beluisteren.

Groeten,

Bart
 

Attachments

  • image.jpg
    image.jpg
    23,4 KB · Bekeken: 91
  • image.jpeg
    image.jpeg
    26,6 KB · Bekeken: 92
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top