• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

stapeltje boeken: Elektuur, NatLab, vintage zelfbouw, analoge drums, studiotechniek

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

edhal

Ouwe rot
Lid sinds
26 januari 2007
Berichten
1.718
Locatie
nulvierachtacht
stapeltje boeken: Elektuur, NatLab, vintage zelfbouw, analoge drums, studiotechniek

4 boeken samen voor 20 euro:

-Elektuur: Bouw je eigen sound, 1992 - zelfbouwontwerpen met printschema's voor oa analoge effecten (Biphaser!), een analoge drummachine, versterkers, mengpaneel etc. Bijzonder uitgebreid.
-Jongens-Radio: Het klassieke zelfbouwboek, 1962 - zelfbouwontwerpen voor oa audio, radio, gitaarversterkers. Bijzonder uitgebreid en met veel illustraties
-Paul White-Creatief Opnemen: Effect-apparatuur - groot geïllustreerd studiohandboek met veel en uitgebreide uitleg over opname, mengtafels, effecten, midi en productietechnieken
-Philips Honderd - groot jubileumboek over de geschiedenis van Philips, oa over het (voor de synth-wereld) fameuze NatLab en het Poème Electronique.

Zie fotocollagetje :okdan:

Ophalen in Gld of verzenden.
Voordelige verzending met Kiala is mogelijk.
 

Attachments

  • 2015-09-28.jpg
    2015-09-28.jpg
    52,9 KB · Bekeken: 99
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top