• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Akai Z4 Sampler

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

SmartBits

hodie mihi cras tibi
Staff member
Lid sinds
3 oktober 2010
Berichten
4.498
Locatie
Nijmegen
Wegens upgrade naar een Z8 te koop. De laatste rackmount sampler die Akai gemaakt heeft, met super specs o.a. 24bit/96kHz, 2x midi in/uit, usb aansluiting voor connectie met PC of aansluiten USB stick of externe HD. Zie voor overige specificaties de website van Akai. De Z4 is in prima conditie, geen enkel krasje op het frontpaneel. Ook de display doet het nog als nieuw.

Het betreft het standaard model, niet uitgebreid. Dus geen FX of 8 output board, zie foto's. Wel is er een 40 GB HD ingebouwd en ik doe er een IDE-SD kaart adapter bij. Als je deze inbouwt kun je ipv een HD een SD kaartje insteken. Op de harde schijf staat nog een paar gigabyte aan samples, o.a. van de samplelibrary van de S6000 en de MPC4000.

Ik heb het standaard geheugen van de Z4 uitgebreid naar 144 MB, maar dit is vrij gemakkelijk met standaard (en goedkope) PC DIMM's uit te breiden naar 512 MB.
Inclusief originele doos, powercord en rackmount schroeven en kopje koffie bij het uitproberen. :koffie:

Voor foto's, zie Marktplaats: http://www.marktplaats.nl/a/muziek-...rs/m929708578-akai-z4-hd-sd-card-adapter.html

Vraagprijs: €250,- of een goed bod.
 
Laatste bump: 175,-. Na het weekend gaat hij anders naar de veiling...
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top