• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Korg Volca Bass/Beats/Keys inc. extra's.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Nielzsche

Nieuwkomer
Lid sinds
20 juni 2014
Berichten
12
Locatie
Omgeving Eindhoven
Bij deze bied ik te koop aan mijn Volca setje bestaande uit de Bass, Beats en Keys. Ik heb ze een tijdje terug overgenomen van een ander forumlid (https://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?t=179228).

Ze zijn nog haast ongebruikt en in zeer goede staat. Ze werken nog op de eerste set batterijen. Ik ben kort na aankoop in het bezit gekomen van een Korg EMX en daar heb ik de afgelopen tijd exclusief mee gewerkt.

Naast de drie Volca's krijg je ook nog de daisychain van http://kvgear.com/ . Hierdoor heb je maar 1 adapter nodig om alle drie te Volca's van stroom te voorzien. Helaas heb ik de adapter er niet bij. Ik dacht slim te zijn maar je hebt dus echt een officiële Korg adapter nodig (of die van kvgear).

Wel heb ik nog een Belkin Rockstar erbij (passieve mixer) + 3x 3.5 male to male kabels.

Vraagprijs: €300
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top