• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TC M-One

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Reggster

Ingeburgerd
Lid sinds
1 oktober 2010
Berichten
58
Locatie
Rotterdam
m-one-front_700x85.jpg


TC Electronic M-One XL (enkel in studio gebruikt, z.g.a.n)
Beschrijving:

De TC Electronics is een effectprocessor met Dual Engine structuur, True stereo of Dual mono inzetbaar. Verbeterde processing voor stereo spreiding van Reverb los van de decay tijd. Ingebouwde Compressor/Limiter te combineren met reverb en modulatie effecten, 25 TC effecten waaronder Reverb, Chorus, Pitch, Delay, Flanger, Gate, Expander, Tremolo, Phaser en Parametrische Equalizer. Gebalanceerde XLR in- en uitgangen. Midi In/Out/Thru, SPdif digitale I/O. Aansluiting voor voetschakelaar t.b.v. effect bypass. Bank met 200 preset effectcombinaties en 100 user geheugens. Analoge user interface voor 'Live ' bediening.

Specificaties:
- Digitale connectoren RCA Phono (S/PDIF 24bit)
- Sample rate 44.1 kHz en 48 kHz
- Analoge in en uitgangen XLR gebalanceerd
- MIDI In/Out/Thru 5 Pin DIN
- Afmetingen 19 inch: 483 x 44 x 195 mm
- Gewicht 1.85kg

Doe een leuk bod....
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top