• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Casio Synth XW-P1

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

ykaruzo

Gedeactiveerd account
Lid sinds
7 oktober 2005
Berichten
960
Casio Synth XW-P1

Sterk ondergewaardeerde synth met ongelofelijk veel mogelijkheden, drawbar orgel, solosynth, phrase sequencer, stepsequencer, arrpegiator, hexlayer,

Ik verkoop deze voor een vriend, ik heb hem zelf ook, de prijs is slechts 180 euro incl. aangetekend/verzekerd verzenden, hij is 3 dubbel dik supersafe idiotproof ingepakt, hij is amper gebruikt en nog in staat van nieuw, geen krasje geen vlekje, org. adapter erbij en manual in het Nederlands,

Heel veel te vinden op Youtube en sounds te dowloaden bij Casio

https://www.youtube.com/watch?v=fLrWoS0JXGs

https://www.youtube.com/watch?v=IGsuCNFlXMQ

https://www.youtube.com/watch?v=TH5GsSD6am0

De nieuwe XW-P1 is een keihard muziektalent. De XW-P1 zorgt voor indrukwekkende performances tijdens liveoptredens, mede dankzij de 620 vooraf ingestelde presets, waaronder 100 solo synthesizers. De phrase sequencer en de step sequencer zorgen voor de ideale groove. U wordt een echt improvisatietalent wanneer u ook nog begeleidende patterns afspeelt. Met de hex layer-functie kunt u driedimensionale geluiden met zes layers creëren. Combineer deze functie met de performance-functie en u kunt zelfs geluiden met negen layers creëren.
· Solo synth
· Hex layer
· Drawbar organ
· Step sequencer
· Arpeggiator en phrase sequencer
· 4 draaicontrollers
· 9 multifunctionele faders
· Mixer
· Prestatiegeheugen
Lichtgewicht (5,4 kg) / op batterijen werkend
 

Attachments

  • IMG_1834.jpg
    IMG_1834.jpg
    43 KB · Bekeken: 122
  • IMG_1835.jpg
    IMG_1835.jpg
    51,4 KB · Bekeken: 99
  • IMG_1836.jpg
    IMG_1836.jpg
    35,5 KB · Bekeken: 104
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top