• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Akai VX90 - Analoge polysynth.

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

saintfu

Nieuwkomer
Lid sinds
16 juni 2014
Berichten
3
Locatie
België, Brussel
Ik heb een Akai VX90 te koop (http://www.vintagesynth.com/akai/vx90.php), rack versie van de Akai AX73 en Akai's tegenhanger van de populaire Roland Juno 106. In perfect werkende staat. Hij moet weg wegens dubbel gebruik en het opstarten van een modular systeem, dus de studio wordt eens opgekuist.

De speciale connector voor de S950 is vervangen door een audio input zodat je hem eventueel als filterbank kan gebruiken (de FM modulatie op de input is best wel uniek).

Richtprijs is rond de 480€, wat me best ok lijkt voor een volledig werkende analoge poly synth.

functies:

2U, 19" rack. 6 stemmig analoog, 1VCO per stem (saw, tri, pulse, saw+tri) + noise of audio input, 24db resonante lowpass filter (CEM circuit) EN high pass filter, 2 ADSR, LFO, chorus, portamento, velocity gevoelig, MIDI (in/out/thru). Unison mode, analoge input, auto tuning (dus geen problemen met detuning), 100 geheugen locaties.

fotootje hier:

http://www.2dehands.be/muziek/muziekinstrumenten/synthesizers/akai-vx-90-192151749.html

Item bevindt zich in België, afhalen en testen is mogelijk, opsturen ook. Eventuele kosten voor verzending zijn voor rekening van de koper en worden geregeld bij verkoop (verzekerde verzending, koerier, post, etc..)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top