• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland Juno 60 met MIDI + Soundcraft FX16 met Lexicon fx

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Harlem Nights

Stamgast
Lid sinds
23 juni 2008
Berichten
431
Locatie
Leiden
Juno 60 met Dtronics MIDI, vervangt DCB connector door MIDI in/out, werkt ook met arpeggiator. MIDI kanaal instelbaar.

Gebruik hem niet zoveel tussen mijn andere synths, mag (=hoeft niet) weg voor 1100 EUR.

Aantal optische dents, die zijn bijgetipt en headphone out plug werkt niet. Verder in prima staat. Blijft fantastische synth.

Soundcraft FX16 voor 350 EUR. Mooie 16-track mixer in 19" rack formaat. 3x EQ met mid sweep, mute/solo, 16 direct outs met switch pre / post fader, 4x aux sends, 4 routable stereo aux returns, inserts op alle kanalen en op master mix + subgroups, aparte monitor out.

Interne Lexicon fx processor met 16 reverbs, delays, chorus etc. Per effect zijn 2 parameters in te stellen.

Alles werkt kraakvrij en goed en hij ziet er ook cosmetisch als nieuw uit. Met rack ears, kunnen los, en originele adapter. Jack board achterzijde kan worden omgeklapt voor makkelijker toegang vanaf voorzijde.

Graag ophalen. Eventueel ruil naar waarde met Jupiter 4.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top