• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Arturia MiniLab 1mnd oud met bon/garantie-70E incl.verzenden

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Evil Rebellion

Stamgast
Lid sinds
13 oktober 2004
Berichten
436
De controller is in nieuwstaat en de software is niet gebruikt!(1mnd oud+bon)

Ik had hem puur voor de controller gekocht,kan alleen niet wennen aan de kleinere toetsen.

De prijs is inclusief de verzending van het pakket binnen NL.(ophalen kan uiteraard ook)

Algemeen:
De MiniLab van Arturia is een compacte USB keyboard-controller met veel controllers voor een maximale controlle over uw software. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de controller weinig ruimte inneemt op uw bureau en maakt hem ook zeer geschikt voor mobiel gebruik. De MiniLab heeft een fraaie afwerking, biedt u veel controle en wordt geleverd inclusief een waanzinnige softwarebundel met analoge synthgeluiden.

MiniLab: voor de control freak
De MiniLab biedt u meer controle opties dan welke andere controller met hetzelfde formaat. Hij beschikt over 25 aanslaggevoelige mini toetsen, pitch en modulatie touchstripes, 8 pads en 16 encoders. Uw DAW en plugins zijn volledig aan te sturen via deze pads en encoders. De waarde die ze aansturen bepaald u eenvoudig via de meegeleverde MIDI Control Center-software.

Analog laboratory 2
De MiniLab wordt geleverd inclusief een uitgebreid software-instrument: de Analog Laboratory 2. Het instrument heeft meer dan 5000 presets met de beste klassieke synth en keyboard geluiden. De grafische interface reageert op uw MiniLab, zodat u zonder muis de gehele plugin kunt bedienen. Een kleine controller met grootse mogelijkheden.

specificaties:
- 25 aanslaggevoelige minitoetsen
- 16 encoders
- 8 backlit pads met 2 banken die reageren op aanslag- en drukgevoeligheid
- pitch- en modulatie touchstripes
- voetschakelaar inganng
- USB-aansluiting
- bus powered
- werkt met iPad (Camera Connection Kit vereist)
- afmetingen: 373mm x 191mm x 50mm
- gewicht: 1030 g
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top