• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Stagg KTC-107 keyboard case

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Michaels Keys

Ouwe rot
Lid sinds
1 augustus 2006
Berichten
1.139
Te koop aangeboden: Stagg keyboard case KTC 107. Deze koffer is nauwlijks gebruikt, dus zo goed als nieuw.
Ik vraag er 60 euro voor. Voor foto's zie marktplaats. Omschrijving: zie hieronder.

Lichtgewicht soft case voor keyboard met wielen & handgreep, sterke zwarte nylon stof, grote ritssluiting en overal stevig gestikt, boven- en onderkant met beschermende multiplex platen, dikke schuimkussens met versterkte basis, uitneembaar pluche binnenkant, muziekbuidel met grote ritssluiting, sterke boordbanden en handgreep met Velcro sluiting, uitklapbare handgreep en skate-stijl wielen voor eenvoudig dragen en zeker transport. De meeste huidige keyboards passen hierin, afmetingen binnenkant (LxDxH): 104 x 41 x 12 cm/ 41 x 16 x 4.7 inch.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top