• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Xone 4D inclusief Flightcase te koop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

rece

Ingeburgerd
Lid sinds
30 oktober 2012
Berichten
51
Xone 4D inclusief flightcase en doos. Gaat weg i.v.m. aanschaf studiomixer omdat produceren mij meer interesseert dan DJ'en. Als nieuw en zonder gebruikssporen. Altijd thuis gebruikt en gekocht in 2012.

Xone is direct aan Traktor te koppelen en draaien met vier deks en volledige midi effect en loop control.

Info van Allen & Heath:

Product:
Allen & Heath Xone:4D DJ MIDI controller

Algemeen:
De Allen & Heath Xone:4D gebruikt een USB 2.0 geluidskaart die vele malen verbeterd is in vergelijking met de Xone:2D. Maar de Xone:4D kan meer dan ooit te voren, het stelt DJ's in staat hun digitale opstelling uit te breiden en te verbeteren. Met deze DJ controller kunt u software pakketten aansturen zoals Native Instruments Traktor (optimaal) maar ook andere pakketen zoals Ableton Live of ProTools. In combinatie met Traktor Scratch komt deze DJ controller helemaal tot zijn recht aangezien deze nu Traktor Scratch certified is. Dit wil zeggen dat de Audio8DJ Traktor geluidskaart al is ingebouwd in deze mixer. Een kwestie van de Traktror Scratch update kopen en draaien maar met uw tijdcode vinylsysteem.

Op veler verzoek is het ontwerp ook flink onderhanden genomen. Het meest opvallende is wel de Ultra Violete verf die oplicht in het donker. Daarnaast heeft het ontwerp ook een make-over doorgemaakt, in hedendaagse kleuren, kleurt deze Xone:4D al goed in de rest van uw DJ opstelling?

Specificaties:
- vernieuwe USB 2.0 geluidskaart
- 24bit/96kHz vermogen
- PC en Mac drivers beschikbaar
- 4 stereo uitgangen plus digitale uitgang
- 4 stereo ingangen plus digitale ingang
- 8 extra geluidskaart instellingen
- mogelijkheid om te switchen naar FX2 RCA connectoren voor opname uitgang
- unieke real-time LFO waveform wijzigings functie
- dubbele laag oppervalke van de laagcontrole met controlemoment opname, 225 MIDI bediening
- verbeterde mixer bediening
- verbeterd BPM systeem
- hoog kwaliteit front paneel en connectoren
 
De prijs vermelden is wel handig. Mag weg voor € 850,-
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top