• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland Gaia SH-01

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

mikeandrews

Meer knopjes! Meer! Meer!
Lid sinds
14 juni 2002
Berichten
1.009
Locatie
Amsterdam
Wegens Moog-wensen te koop:

Roland Gaia SH-01 - 375 euro (incl. gebr. aanw, CD en evt. gratis verzending)

roland-gaia-main-460-80.jpeg


Wat deze synth fantastisch maakt is de interface. Heel erg intuïtief; wat je ook bedenkt je hebt meteen een knop of schuif die je ervoor kunt gebruiken. De SuperSaw is te gek voor de bekende trance geluiden maar ook waanzinnig mooie strings. De bitcrusher tezamen met het PKG filter biedt je spraak/robot-achtige Dubstep sounds. Tja en dan heb je nog die D-Beam controller voor de Jarre/Laserharp/theremin fetisjisten ;)

Afijn: heel veel synth voor een heel klein prijsje. Technisch en optisch 100%. Uitproberen kan ook uiteraard en als je hem super goed ingepakt opgestuurd wilt kan dat ook.

Ruil: alleen (!) tegen een Moog Minotaur of Waldorf Rocket + 130 euro
 
Hmmm... een Arturia Minibrute, Doepfer Dark Energy, Arturia Spark LE (die kleine, geen ruimte voor dat grote hok ;)) of Vermona Mono Lancet is eigenlijk ook wel bespreekbaar qua inruil :)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top