• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

PG300, MKS50, Siel DK70 en Oberheim DX te koop

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Barend Noordam

Ingeburgerd
Lid sinds
31 Maart 2005
Berichten
25
Locatie
Den Haag
Te koop aangeboden wegens overcompleet:
Roland MKS 50 rack synth, werkt perfect, heeft alleen wat gebruiksporen in de vorm van krasjes, maar niets dramatisch. Komt met voeding en lange midi kabel. 200 Euro

Roland PG300 controller, voor het prorgrammeren van de bovenstaande MKS 50, of de Alfa Juno's 1 en 2. In zeer goede staat, zowel optisch als technisch. Komt met voeding en kort midi kabeltje. 350 euro.

Siel DK70. Optisch in goede staat, technisch heeft ie wat kuren: 6 toetsen werken niet meer en ook de "2" van het numerieke pad. Voor de klussende liefhebber. Komt met voeding. 50 euro

Oberheim DX set. Bevat de DX drummachine, uitvoering zonder midi. Optisch zeer goed, alleen paar kleine krasjes aan de voorkant en een schroefje ontbreekt. Een paar van de toetsen reageren niet helemaal perfect meer, is waarschijnlijk een kwestie van stofvrij maken. Komt verder met voeding en originele handleiding die gek genoeg voor de versie is met midi. Verder een originele DX soundkit met aanvullende eproms met daarop andere drumgeluiden die je kunt aanbrengen door de DX te openen en de eproms om te wisselen. De set bevat de volgende eproms: DX IF3 Crash, DX IF2 Crash, DX If1 Crash, DXIF0 Crash, Dx Tom, Dx snare 64, Tambourine/RIM DX070, Fat snare. In totaal 8 eproms dus. Hele set mag weg voor 125 euro.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top