• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Fireface 400

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

cibkuni

Nieuwkomer
Lid sinds
20 september 2010
Berichten
13
Te koop een fireface 400. Nieuwprijs 775,-

Wegens aanschaf nieuwe geluidskaart te koop. Vraag er 575 voor. Veel lager kan ik niet gaan.

Werkt nog top! Nooit problemen mee gehad en altijd zuinig mee omgegaan. De mensen die dit apparaat kennen weten dat dit zeer robuust gemaakt is en nog vele jaren mee zal gaan.

Beschik helaas niet meer over de originele verpakking en heb geen aankoopbon meer maar kan verzekeren dat dit apparaat nog optimaal werkt. Te zien/testen mocht daar behoefte aan zijn. Eventuele manuels zijn gemakkelijk van het internet te halen.

Biedingen onder de 500 zijn zinloos!


RME Fireface 400

De Fireface 400 en 800 zijn de enige audio interfaces ter wereld met een eigen unieke Firewire controller die de CPU niet belast voor de best mogelijke prestaties en de laagst mogelijke latency (v.a. 1,5ms). Er kunnen tot 3 Fireface 400 units worden gebruikt op 1 computer.

Specs: 24bit/192Khz, 18 I/O waarvan 2x XLR/TRS Mic/Line In, 4x TRS Line In, 2x TRS Line/Instr In, 6x TRS Line Out, apart regelbare Monitor/Headphones Out, ADAT I/O en SPDIF I/O (Optical en Coax), 2x Midi I/O en Wordclock I/O. Dynamisch bereik: 112dB. Stand Alone DSP Mixer. Drivers voor Windows XP: WDM, MME, ASIO2, GSIF. Drivers voor Mac: CoreAudio, CoreMidi. Firewire aansluiting.
 

Attachments

  • IMG_1804.jpg
    IMG_1804.jpg
    68,4 KB · Bekeken: 109
Ooh vergeten te melden. Ik woon in Nieuwegein vlakbij Utrecht.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top