Maastrichtse Dialect Metal

Vreg!

Nieuwkomer
Lid sinds
4 april 2012
Berichten
1
Locatie
Maastricht
Hallo mede muzikanten,

Wij (Zanger en Bassist) zijn bezig met een nieuw studio projectje op te zetten.
Het wordt volgens ons langzaam tijd dat er een Dialect Metal act opstaat. Dit willen wij dan ook gaan doen. Strakke, ongecompliceerde metal (denk aan de richting van Rammstein e.d.) gezongen in het Maastrichtse dialect.

Wij zoeken voor dit project nog een toetsenist en een drummer die thuis opname mogelijkheden hebben (studiokwaliteit is natuurlijk niet nodig en voor een drummer zou het maken van EZ drummer tracks ook voldoen). Wij zijn ervaren muzikanten (o.a. uit een welbekende voormalig Maastrichtse Hip-Hop act) met een echte passie voor muziek.

Wat is de bedoeling?

Wij zijn zelf erg druk met andere projecten, dus de bedoeling is om in eerste instantie een studio projectje op te zetten. Het doel is een aantal nummers te schrijven (eigen nummers), deze onderling uit te werken door elkaar thuis opnames toe te sturen, en deze daarna op te nemen in de studio. in den beginne zal het een studio project zijn, geen live project.
Dit hangt natuurlijk ook een beetje af van de respons. Mocht de vraag naar live optredens groter worden dan sluiten we niet uit toch zo nu en dan een showtje mee te pikken.

Heb je interesse in een dergelijk project? Stuur een emailthe naar: vreg@live.nl
Hopelijk kunnen we snel beginnen. Het eerste nummer is al in de "pipeline". Sjeet op en email noe mehr gewoen!! :)

Groetuh vaan us.
vreg@live.nl
 
Back
Top