• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Nord Rack 2, Waldorf Microwave XT, Access Virus C

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

polycorn

Ingeburgerd
Lid sinds
25 augustus 2011
Berichten
65
Locatie
Den Haag
Te koop aangeboden, allemaal izgst:

- ACCES VIRUS C
Trance, techno, urban, pop, schlager... dikke bak iig. Google voor reviews van over-enthousiaste gebruikers die van hun studiostoeltjes glijden.
Met handleiding, rackmount, etc.
€700

- WALDORF MICROWAVE XT
Oranje, 1 grote rode knop en een heleboel grijze knopjes. Dit is een alleskunner: van wazige morphing en evolving pads tot harde snerpende leads of diepe bassen, en alles te tweaken tot je... eeh... oranje ziet. Wavetable heaven.
€500

- NORD RACK 2
Klinkt volgens velen beter dan de Nord Rack 3 (heb de 3 nooit onder handen gehad zelf). Mooie rode bak, mooie ronde sounds. De 4 parts zijn te layeren voor monsterlijk dikke sounds! Check de reviews.
€400

reacties liefst via mail
 
Virus C (Access) VERKOCHT

Virus C (Access) VERKOCHT

De VIRUS C is :verkoght: voor de vraagprijs aan een lid synthforum
 
Nord Rack 2 ook verkocht.

Waldorf Microwave XT gereserveerd voor forumlid.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top