Red Bull Music Academy invites Bok Bok, L-Vis 1990 en Cinnaman

DJBroadcast

Nieuwkomer
Lid sinds
23 februari 2011
Berichten
14
Op 23 maart trekken de Night Slugs een sleazy spoor van rauwe baslijnen en rammelende beats door het MC-theater Amsterdam. L-Vis 1990 en vriend en labelpartner Bok Bok worden namelijk ingevlogen voor een workshop en een set. Geflankeerd door Cinnaman zullen zij laten horen waarom ze symbool staan voor een nieuwe UK sound. Het event wordt gebracht door de Red Bull Music Academy, de rondreizende workshop en festival voor jonge artiesten die najaar 2012 plaatsvindt in New York.


Volgens de Engelse media staat het Night Slugs label symbool voor de revival van de dance en zijn L-Vis en Bok Bok de redders van deze stroming. Nu zijn ze aan de overkant van de Noordzee wat dramatisch van aard, maar wie de hokjesvrije sound van de mannen uit Londen kent, zal toegeven dat we ze in tijden niet zo fris voorbij hebben horen komen. Glow-in-the-dark, zo omschrijven de twee art and design studenten hun sound. Night Slugs tracks steken er altijd bovenuit.

Voorafgaand aan de clubavond, vanaf 19:30, delen de twee Slugs hun ervaringen tijdens een Red Bull Music Academy Workshop, ook in het MC-theater. Toegang tot deze workshop is gratis, clubavond kost € 5,-. De clubavond begint om 23:00.
 
Back
Top