Your Name (demo)

Reggster

Ingeburgerd
Lid sinds
1 oktober 2010
Berichten
58
Locatie
Rotterdam
Hier ff een paar demo's van wat nieuwe projecten van ons. Het moesten ff demo's worden omdat ze binnenkort gereleased wordt. Hopelijk luisteren jullie daar ff doorheen.
We zijn wel erg benieuwd wat de mensen er hier van denken..

Romay ft. Priscilla - Your Name

http://soundcloud.com/mayorstudios/romay-ft-priscilla-your-name

Romay - Woke Up

http://soundcloud.com/mayorstudios/romay-woke-up-sc-demo

Maarten Wieringa - Let's Go!

http://soundcloud.com/mayorstudios/maarten-wieringa-let-s-go-sc


Thnx!
 
Eerlijk commentaar ? Ok daar gaat ie...

Romay ft. Priscilla - Your name
Zit goed in elkaar, klinkt lekker in het gehoor. Typisch top40 nummer. Ik vind er persoonlijk vrij weinig aan, maar als je gaat voor het geld/hitje heeft het zeker potentie denk ik.

Romay - Woke Up
Zelfde idee denk ik, alleen een stuk minder dan "Your Name", beat vind ik niet veel aan en er zitten een paar uithalen in die gewoon lelijk zijn imho. Zo van ik probeer met soul te zingen maar het klinkt geforceerd, zoals bij veel pop trouwens. Heeft een stuk minder potentie naar mijn mening.

Maarten Wieringa - Let's Go
Goeie clubtrack ! Hou er persoonlijk niet echt van, maar deze hoor ik wel gedraaid worden in clubs, op partijen en andere uitgaansgelegenheden. Wel echt een track waar er al een hoop van zijn, maar toch blijven die het goed doen zo lijkt het.
 
thnx man, uiteraard eerlijk commentaar graag daar hebben we tenminste wat aan. Ik had juist de Woke Up track er ff tussen gezet omdat daar dus juist enorm veel goede reactie's op komen van mensen die hem bij ons in de studio hebben gehoord toen we er nog aan bezig waren.
Misschien moet ik gewoon nog eens ff aan die track gaan zitten om hem een beetje "op te leuken"
Bedankt in ieder geval!
 
Back
Top