• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Yamaha MO8 - Motif Synthesizer 88 keys

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

odin-o

Ingeburgerd
Lid sinds
20 september 2006
Berichten
97
Te Koop aangeboden, zo goed als nieuw! YAMAHA MO8 workstation/synth. Met veel pijn in mijn hart gaat hij weg ivm verhuizing naar Amerika.

NIEUWPRIJS 1500 euro. Alleen serieuze biedingen vanaf 600 euro.

(Kijk op de site van vriese of peter verspruy voor nieuwprijs info.)

Nieuwe synthesizer gebaseerd op motif ES techniek met 88 toetsen hamer graded aanslagggevoelig klavier.

Ben je opzoek naar een midi controler met gewogen toetsen om muziek op de computer te maken? Dan is dit kwalitatief gezien de beste aankoop die je kunt doen! Ga je hem stand-alone gebruiken, dan is dit een super krachtige Synthesizer! Totaal 896 klanken en 97 drumkits waaronder een groot scala aan moderne en vintage synthesizer geluiden. Ingebouwde song-sequencer met geavanceerde pattern mode. Krachtige arpeggiator met meer dan 1700 patronen die je eenvoudig met toetsen kunt triggeren. Moeiteloos te combineren met de computer waarbij ook de audio mogelijkheden worden gecombineerd. Studio Connections laat je MO settings opslaan in een setting van je DAW software (Cubase SX, Nuendo, etc).

Inclusief boekjes, software, kabels e.d. Altijd zeer zuinig mee omgegaan. Nooit buiten de rookvrije studio geweest!weg=weg



Foto's:

http://muziek.marktplaats.nl/keyboa...if-8-synth-88-gewogen-toetsen-midi-contr.html
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top