• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Keyboard: M-Audio ProKeys Sono 88

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

franco904

Ingeburgerd
Lid sinds
19 april 2007
Berichten
25
Locatie
Alkmaar
Deze keyboard heb ik pas gekocht en bijna nooit gebruikt. Keyboard verkeert nog in zeer goede staat. Er zit een voetpedaal en een USB voedingskabel bij. Doos en de originele manual heb ik er ook bij zitten.


Alleen serieuze biedingen worden in acht genomen. Nieuwprijs was 400 euro.

De M-Audio ProKeys Sono 88 draagbare digitale piano met audio interface heeft alles dat je nodig hebt om muziek te maken. Deze piano is uitgevoerd met 88 semi-gewogen, velocity-sensitive toetsen, geavanceerde scantechnologie en produceert stereo-sampled Steinway klanken.

Met de ingebouwde M-Audio usb audio-interface-technologie kun de aanslagen op je keyboard opnemen, evenals stemmen en instrumenten. Je kunt hetgeen je hebt opgenomen dankzij de meegeleverde software meteen opslaan op je computer.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top