• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Creamware / Sonic Core / Pulsar: 16 DSP systeem

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Mad E

Ingeburgerd
Lid sinds
4 juni 2011
Berichten
39
Ik bied aan: een compleet Creamware/Sonic Core Pulsar PCI DSP systeem, bestaande uit:

1 x Pulsar 1 kaart met 4 DSP's en audio (ADAT en analoog)/midi I/O
1 x Pulsar 2 kaart met 6 DSP's en audio (ADAT en analoog)/midi I/O
1 x Pulsar 2 SRB/XTC kaart met 6 DSP's zonder audio/midi I/O

Op deze kaarten staat geregistreerd: Scope Fusion Platform 4.5, met Mix 'n' Master Pack 1 (uitgebreide latencyvrije digitale mixers en effecten), Synth 'n' Sampler Pack 1 en 2 (waaronder de bekende Minimoog en Prophet emulaties) en de Modular 3 synthesizer, allemaal bijgeleverd op CD-R met keyfiles.

Geschikt voor een PC met 3 PCI sloten en Windows XP, in totaal goed voor tientallen audio in en uit, vrij configureerbaar en te routen naar meerdere interne ASIO poorten en virtuele audio en midi poorten. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe ongelooflijk flexibel dit systeem is.

In 1 koop: 350 €. Via de Sonic Core website geschikt te maken voor Windows 7 (32 en 64 bit).

Review en info: http://www.soundonsound.com/sos/jun03/articles/creamwarescope.asp

In combinatie met mijn tevens te koop staande Behringer ADA8000 ADAT interface (125 € los) en handige Behringer Minimon monitor en koptelefoon controller (25 € lost) kun je een wat oudere PC met bijvoorbeeld een oudere versie van Cubase upgraden tot compleet en tegenwoordig nog zeer bruikbaar recording en realtime mixing systeem/muziekstudio!

Alles in 1 koop: 450 € (dus het Creamware systeem inclusief ADAT interface met 8 microfoonvoorversterkers en monitorcontroller)!

 
Okee, 300 € voor de kaarten en 400 € voor de complete set. Nu echt een koopje!
 
Na al die tijd ff een schopje. Blijft mooi spul en op de monitor controller na nog niks van verkocht. Zelfs niet voor deze fantastische prijzen... :?

Toch maar weer een prijsverlaging. De drie Creamware kaarten samen voor 250 Euro. De Behringer ADA8000 voor 80 Euro. Complete set voor 300 Euro!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top