• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Akai S2000 sampler (32Mb) en mooie SCSI toebehoren

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Johan73

Stamgast
Lid sinds
23 december 2008
Berichten
143
Locatie
Brussel, België
Wegens overbodig geworden in mijn setup, gaat deze eruit.




Akai S2000 sampler


12 jaar oud. Ik ben de eerste eigenaar. Steeds in niet-rokers home studio gebruikt. Technisch 100% in orde. Geheugen gemaxed tot 32Mb. Cosmetisch nagenoeg perfect met minimale rack montagesporen en wat krassen rond de frontale jacks en op de bovenzijde. Geen vergeelde knopjes of andere UV schade.

  • Originele Engelse en Franse handleiding

  • Originele Akai floppy disks met besturingssysteem 2.0 en sound banks.

  • MESA II voor Mac op originele Akai floppy (Windows versie op CD-R, zie hieronder) voor comfortabel opslaan en bewerken van samples op je PC (ideaal als je er niet van houdt om op het kleine display van de S2000 te moeten pieren).

  • MESA II handleiding (ingebonden kleurenafdruk)

  • CD-R schijf met MESA II voor Windows, PDF van de handleiding, backup van het besturingssysteem met tools om een nieuwe floppy aan te maken en twee extra sound banks.


Vraagprijs: €125






Iomega ZIP250 SCSI ZIP drive met 2 ZIP disks (250Mb, geformatteerd in Akai formaat). Uiteraard in perfecte staat, met originele adapter en SCSI kabel.



Vraagprijs: €20






Adaptec AHA2940U


High end SCSI adapter voor PC. Deze lekkere PCI kaart zorgt ervoor dat je de S2000 en de 3000 serie probleemloos op eender welke desktop PC kunt aansluiten, voor gebruik met MESA II. Deze kaart kostte nieuw €300. Kabel, handleiding en drivers inbegrepen.




Vraagprijs: €100






BONUS – Wie al het bovenstaande (sampler, ZIP drive én SCSI adapter) in één koop neemt, betaalt slechts €200 en krijgt er gratis een switch boxbovenop, waarmee je twee SCSI toestellen (vb. de ZIP drive en je PC) op de S2000 kunt aansluiten.





Op te halen in Sint-Pieters-Woluwe (Brussel Oost)


Alles kan verzekerd met de post verstuurd worden (kosten voor koper)
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top