MAYDAY HOLLAND 2011: WIN EEN EIGEN RAVE EN NEEM 100 VRIENDEN MEE!

Mayday Holland

Nieuwkomer
Lid sinds
5 juli 2011
Berichten
3
mayday_holland_eigen_rave_dj2dj-150x56.jpg



Amsterdam, juli 2011 – Een eigen privé rave winnen samen met 100 vrienden? De moeder aller raves maakt het mogelijk op 24 september a.s. tijdens de eerste editie van Mayday in Nederland. Eén van de drie area’s in het Klokgebouw in Eindhoven zal tot middernacht exclusief toegankelijk zijn voor de winnaar en 100 vrienden. Bepaal zelf wie je uitnodigt en met wie jij wil raven tijdens een speciale set van de mannen van Rejected (Joris Voorn, Nic Fanciulli en Edwin Oosterwal). Het enige dat je hoeft te doen is een eigen Mayday Event aan te maken op Facebook en zoveel mogelijk ‘aanwezigen’ te verzamelen. Diegene met de meeste ‘aanwezigen’ wint de rave. Maak snel een Mayday event aan en rave samen met maar liefst 100 vrienden tijdens Mayday 2011.

Jij en 100 vrienden!
De eigen rave zal plaatsvinden in één van de drie area’s van het Klokgebouw. Van 21:00 tot 24:00 uur is deze zaal alleen toegankelijk voor de winnaar en 100 vrienden. Daarna zal de zaal open worden gesteld voor de overige festival bezoekers. Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel, maak een Mayday Facebook event aan, kopieer alle info en beeld van de officiële Mayday eventpage en wijzig de titel in je eigen naam bijvoorbeeld: Jan@Mayday Holland. Verzamel zoveel mogelijk ‘aanwezigen’ voor jouw event en misschien sta jij samen met 100 vrienden, 24 september te raven met de mannen van Rejected (Joris Voorn vs. Nic Fanciulli vs Edwin Oosterwal).

Tips & Tricks
Nadat je het event hebt aangemaakt kun je al je vrienden uitnodigen om deel te nemen aan het event. Zij kunnen op hun beurt ook weer al hun vrienden uitnodigen. Zet al je vrienden, familie, buren, klasgenoten en collega’s in om promotie voor jouw event te maken en wellicht staan zij straks samen met jou te raven tijdens Mayday 2011. Vul je event pagina met leuke filmpjes van bijvoorbeeld de dj’s of laat al je vrienden hun favoriete tracks posten! Zo maak je niet alleen kans op de eigen rave maar heb je tevens een leuke pagina waar jullie liefde voor techno en tech-house gedeeld kan worden.

De actie loopt van 28 juli tot en met 28 augustus 2011. De winnaar wordt bekend gemaakt via de Mayday facebook pagina. Voor informatie over de ‘Win je eigen rave’ wedstrijd klik hier.

Mayday Holland
Datum: 24 september 2011
Locatie: Klokgebouw, Eindhoven
Tijd: 22:00 – 07:00

Line-up:
1: Joris Voorn & Nic Fanciulli, Len Faki, The Advent – live, Steve Rachmad, Estafête (Estroe, Lin, Monica Eletronica)
2: Josh Wink b2b Steve Bug (3hrs), Matthias Tanzmann b2b Davide Squillace, Butch b2b Amir, Boris Werner B2B Lauhaus
3: Joris Voorn & Nic Fanciulli & Edwin Oosterwal (win je eigen rave exclusive), André Galluzzi (4hrs), De Man Zonder Schaduw (3hrs).
Kaarten kosten € 35,- en zijn verkrijgbaar via www.maydayholland.nl en alle Primera shops.
 
Back
Top