E-Live 2010 Met 2 ex leden van Tangerine Dream!!

Grooveron

Altijd wat !!
Lid sinds
16 juli 2002
Berichten
3.464
Locatie
Best
E-Live 2010 Met 2 ex leden van Tangerine Dream!!
E-Live 2010 – Het Electronisch Muziek festival.

Het jaarlijkse E-Live wordt voor de 22ste !! keer gehouden op 15 Oktober 2011 deze keer in de Enck in Oirschot. De concertzaal van dit theater heeft plaats voor 300 bezoekers en heeft een prachtige acoustiek.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP www.E-Live.nl

--------------------------------------------------
Artiesten die deze dag optreden zijn:

Johannes Schmoelling, Jerome Froese & Robert Waters aka LOOM
Met deze act zetten we iets unieks op het podium, Johannes en Jerome zijn beide ex leden van Tangerine Dream die nog nooit eerder samen optraden. Ze worden bijgestaan door een van de bekenste Berlijnse producers Paul Waters. Verwacht het onverwachte tijdens dit unieke concert waar we zeker oude bekende tracks van TD zullen horen!!

--------------------------------------------------

MATZUMI is een dame uit Duistland die dit jaar de prijs voor beste nieuweling won bij de Schallwende verkiezingen. Haar muziek is een mix van Ambient en electronische muziek die het midden houd tussen Vangelis en Enya. Het fraaie gebruik van haar stem in de muziek verhoogd het gevoel van intimiteit.

--------------------------------------------------

Eric van der Heijden is een van de vaste leden van Morpheusz, de band die hij samen met o.a. Ron Boots en Frank Dorritke heeft opgezet. Maar Eric maakte natuurlijk al eerder furore in de EM scene en zo eens in de 5 jaar schud hij de scene weer wakker met een verbullend nieuw album en optredens.

--------------------------------------------------
Naast de concerten is er ook rijkelijk de mogelijkheid om standjes van labels en muzikanten te bezoeken. We verwachten dan ook een hele gezellige dag in het Grand Cafe. Daarnaast zal er in de bovenzaal (restaurant) ook nog een doorlopend programma te zien en te horen zijn, zodat tijdens de pauzes ook nog rijkelijk EM vloeit in de Enck.

De Enck ligt midden in het centrum van Oirschot. Mocht je met de auto komen dan is er meer dan genoeg ruimte aan gratis parkeergelegenheid.
Volledige plattegronden en meer details kunt u vinden op de website: www.E-Live.nl

Adres is:
Theater de Enck
De Loop 67
5688 EW Oirschot

De dag ziet er ongeveer als volgt uit.

13:00 Kassa open (Cafe is al geopend natuurlijk!)
14:15 Eerste optreden in de Boven zaal.
15:00 Concert zaal open
15:15 Concert Matzumi (Duitsland)
16:30 Pauze
17.15 Concert Eric v.d. Heijden (NL)
18:30 Break
21:00 Concert Johannes Schmoelling, Jerome Froese & Robert Waters aka LOOM
23:00 Vermoedelijke einde.

Voor informatie: mail of bel met Groove Unlimited
tel: 0499 – 474711,
email; ron@groove.nl
 
Last weekend the annual E-Live Festival took place again in Oirschot, with performances by René van der Wouden, Matzumi, Eric van der Heijden and Loom (Johannes Schmoelling, Jerome Froese en Robert Waters).
I also had the presentation of my new "The Great Church Trilogy" album.

Because of the excellent day and the very special headliner, I decided to write a review on my blog: http://exhibitionofdreams.blogspot.com/2011/10/e-live-festival-2011.html
 
Back
Top