[Trance] As like we met in Amsterdam

Gek genoeg hoorde ik het pas toen ik het hoog minderde in een nieuwe mastering. M'n vriendin hoorde het zelfs op mijn eigen speakers en ik maar zeggen, huh wat klinkt er zo verkeerd dan? It's fucking with my mind!

De track heb ik inmiddels ook beluisterd op een flink audiosysteem in een club van een kennis waar de sub in de kick eigenlijk goed was. Ik heb toch wat getracht de kick wat meer zichtbaar te maken dmv wat mid-laag en mid-hoog. Tevens heb ik de bassline wat sub terug gegeven, de lead wat zachter gezet, crashed harder, wat kleine 'bugs' in sommige overgangen verandert en het geheel dus minder hoog gegeven.

Ik ben niet geheel opnieuw begonnen omdat ik de basis wel aardig vond klinken, nieuwe kritieken graag welkom! Oude versie laat ik nog even online om het verschil te laten horen, alvast opnieuw mijn dank!

http://soundcloud.com/sumirez/stevy-forello-as-if-we-met-in
http://soundcloud.com/sumirez/stevy-forello-as-if-we-met-in

in ieder geval, dit is de nieuwe versie.

Omdat ik het openingstopic niet kan wijzigen hier nog even de OUDE versie:

http://soundcloud.com/sumirez/stevy-forello-as-like-we-met-oud
 
Laatst gewijzigd:
mooie track, over het geluid kan ik niets zeggen....luister nu over de laptop
 
Hele mooie track! :okdan:

Alles is mooi in balans en elk element bevordert het zweef gehalte. Kick komt lekker door de mix heen, snare heeft een mooie attack.

Vind alleen de break rond 2:45 een beetje aanvoelen als een gat. Misschien kun je die opvullen met een drum fill ofzo. Bell sounds mogen naar de break ook wel iets duidelijker er in komen.



Verder erg goed gewoon!

Ik weet alleen niet of ik nu naar de eerste of 2de versie heb geluisterd?
 
Bedankt nog voor jullie mening!

Het gat op 2:45 was eigenlijk een beetje zo bedoeld, even rust voor de climax. Dit is de aangepaste versie, de meningen voor mijn laatste post waren gebaseerd op een vlijmscherpe mix die nu dus wat aangepast is!
 
deze klinkt veel beter. het is ook erg moeilijk om een goede mix te maken, zoiets komt niet uit de lucht vallen.
je moet er ook de tijd voor nemen en soms duurt het lang voordat je bepaalde aspecten hoort.
daarom is het goed om iets te posten om zo feedback te krijgen van anderen, die hebben ook andere speakers en oren dus altijd goed. op de koptelefoon klinkt het goed en het meeste van de eerdere kritiek is in deze mix opgepikt, ik zal thuis nog even over mijn genelecs luisteren.
 
Back
Top